ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

Σας καλούμε να συμμετέχετε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την 7η Δεκεμβρίου 2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, για συζήτηση και λήψη Απόφασης επί των κατωτέρω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

      1.Εξέταση αιτήματος δημοτικών συμβούλων για συζήτηση των κάτωθι θεμάτων:

“Α. Σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης της Τουριστικής Λουτρακίου Α.Ε., με τα παρακάτω θέματα:

  1. Να οριστεί δικηγόρος, προκειμένου να διερευνηθεί ο τρόπος με τον οποίο η Τουριστική βρέθηκε ως τρίτη συναιτούσα στην πρώτη αίτηση της Κοινοπραξίας στο Πρωτοδικείο Κορίνθου, για την υπαγωγή της στο 106Α.
  2. Να μας γνωστοποιηθεί από την Κοινοπραξία το δικόγραφο για την ένταξη στο 106Α και να μας γνωστοποιηθούν οι λόγοι που απεσύρθη. Εφόσον είμαστε μέλος της Κοινοπραξίας, έχουμε δικαίωμα να γνωρίζουμε.
  3. Δεν έχουμε ακόμη ανταποκριθεί στην πρόσκληση του ομίλου Comer, προκειμένου να υπολογίσουμε τις οφειλές ή τις απαιτήσεις μεταξύ της Τουριστικής Λουτράκι Α.Ε. και του ομίλου, όπως, από πολύ καιρό πριν, μας είχε ζητήσει ο εκπρόσωπος του ομίλου.
  4. Να απαιτήσουμε να μας γνωστοποιήσει η Κοινοπραξία όλες τις μέχρι σήμερα οφειλές της.
  5. Να απαιτήσουμε να μας γίνουν γνωστοί οι όροι της αγοράς των δανείων της Τραπέζης Πειραιώς, από τον όμιλο Comer, άμεσα.
  6. Να αποφασίσουμε τον ορισμό δικηγόρου, προκειμένου να γνωμοδοτήσει αν δύναται ή όχι να λυθεί η Κοινοπραξία μεταξύ Club Hotel Casino Loutraki s.a. & Τουριστικής Λουτράκι α.ε, εφόσον δεν έχουν υλοποιηθεί, ακόμα, οι συμβατικές προς την Πολιτεία υποχρεώσεις της πρώτης.

Β. Να ανευρεθεί το αναγκαίο χρηματικό ποσό, προκειμένου να προμηθευτεί ο Δήμος ηλεκτρονικό εξοπλισμό, ο οποίος θα διατεθεί στους μαθητές όλων των βαθμίδων και στους Δημοτικούς Συμβούλους που στερούνται τέτοιου εξοπλισμού. Ο εν λόγω εξοπλισμός είναι απαραίτητος για την τηλε-εκπαίδευση των μαθητών και την απρόσκοπτη συμμετοχή των Συμβούλων στα Δημοτικά Συμβούλια με τηλεδιάσκεψη.

Γ. Να μας γνωστοποιηθεί ο τρόπος διάθεσης των έκτακτων κρατικών κονδυλίων που χορηγήθηκαν στον δήμο, στο πλαίσιο της πανδημίας του covid-19.

Δ. Να αποφασίσουμε την άμεση δραστηριοποίηση της επιτροπής διαπραγματεύσεων των Επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων, η οποία έχει εντελώς αδρανοποιηθεί.

Ε. Λήψη Απόφασης για να μας γνωστοποιηθούν τα συμπεράσματα της μελέτης των οικονομικών και νομικών συμβούλων που έχουν προσληφθεί από τον Δήμο, για να μας βοηθήσουν στις διαπραγματεύσεις με την Club Hotel. Τα συμπεράσματα υποτίθεται ότι θα ήταν έτοιμα πριν από μια εβδομάδα.” 

          Η παρούσα συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη σύμφωνα με την από 11/3/2020 Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ τ. Α΄ 55/11-3-2020) ‘’Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού’’  και την υπ’ αριθμ. ΔΙΔΑΔ/Φ.69/133/οικ.20764/7-11-2020 (ΑΔΑ Ψ48Γ46ΜΤΛ6-ΛΣΡ) εγκύκλιο του ΥΠ.ΕΣ.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

Νοέμβριος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
error: Content is protected !!