ΕΠΙΘΕΣΗ ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΓΙΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ: “ΑΤΟΜΙΚΗ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ”

“Είμαστε απέναντι στο κλείσιμο και την τραγική υπολειτουργία των ιατρείων Περαχώρας και Αγ. Θεοδώρων, όπως και άλλων περιφερειακών ιατρείων στο Νομό, εν μέσω πανδημίας. Θα χρησιμοποιήσουμε κάθε μέσο που διαθέτουμε, για να αποκατασταθεί άμεσα η λειτουργία τους και να υπερασπιστούμε το δικαίωμα όλων των πολιτών στην Υγεία.

Στους Αγίους Θεοδώρους, το Πολυδύναμο Ιατρείο κλείνει για τουλάχιστον 10 μέρες, λόγω έλλειψης γιατρού, η περιοχή και οι κάτοικοι δεν έχουν πάρει ούτε ένα Ευρώ, για τις ζημιές του Γηρυόνη το 2019, το κατάστημα ΕΛΤΑ που λειτουργεί και ως τράπεζα είναι ένα βήμα από το κλείσιμο και οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες και επαγγελματίες της περιοχής είναι σε απόγνωση με τα μέτρα στήριξης ψίχουλα της κυβέρνησης.

Το ίδιο και στη Περαχώρα, όπου το Δημοτικό Ιατρείο έκλεισε οριστικά, αφήνοντας τους περίπου 1.000 κατοίκους της περιοχής χωρίς ιατρική κάλυψη και με όλα τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η πανδημία.

Σε αυτή την πολύ κρίσιμη περίοδο που οι ανάγκες σε υγειονομικό προσωπικό είναι αυξημένες, είναι αδιανόητο να απαξιώνεται τόσο σοβαρά η Πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας και να κλείνουν το ένα μετά το άλλο τα περιφερειακά ιατρεία του Νομού, με αποτέλεσμα να μην προστατεύεται η δημόσια υγεία και να κινδυνεύουν ζωές.

Η «ατομική αναισθησία» του κ. Μητσοτάκη που καταστρατηγεί όλα τα πρωτόκολλα στις εκδρομές του στην Πάρνηθα, δεν επιτρέπει καν την αξιοπρεπή λειτουργία των δομών υγείας της Κορινθίας και αυτό είναι αποκλειστικά δική του ευθύνη και της κυβέρνησής του.”

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

Νοέμβριος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
error: Content is protected !!