“ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ EXCEL-άκι ΜΕ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ”

Στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, συζητήθηκε το Τεχνικό Πρόγραμμα, δηλαδή τα έργα που προβλέπεται να γίνουν στο δήμο μας, το 2021. Επί του θέματος τοποθετήθηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης “Αλλάζουμε Μαζί”, Κ. Σταυρόπουλος:

«Παρακολουθούμε άλλη μια απογοητευτική διαδικασία.  Η οποία είναι, όμως, αρκετά αποκαλυπτική.  Αποκαλυπτική της ανικανότητας της Δημοτικής Αρχής.  Αυτό δεν είναι Τεχνικό Πρόγραμμα.  Δεν υπάρχει αρχή, μέση και τέλος.  Δεν υπάρχει πλάνο, δεν υπάρχει στόχευση, δεν υπάρχει τίποτα.  Είναι ένα Excel-άκι με εργολαβίες.  Και καθόμαστε και συζητάμε, τόση ώρα, για τις εργολαβίες.»

«Δεν συζητάμε ότι είναι για καταψήφιση, αυτό το πράγμα.  Λυπάμαι που συμμετέχω σε μια τόσο χαμηλού επιπέδου διαδικασία.»  

Απαντώντας, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Κ. Παντελέου, ανέφερε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Λυπάμαι πολύ, ένας Αρχιτέκτων Μηχανικός, να λέει το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου «ένα Excel-άκι».  Αναφέρεται σε εργολαβίες.  Ένα Τεχνικό Πρόγραμμα έχει έργα.  Γίνονται διαγωνισμοί. Έρχονται όσοι πληρούν τις προϋποθέσεις και παίρνουν τα έργα.  Υπάρχει Τεχνικό Πρόγραμμα χωρίς εργολαβίες;

Στη συνέχεια, έλαβε το λόγο ο επικεφαλής της παράταξης “Αλλάζουμε Μαζί”, Ι. Καραπανάγος:

«Διαπίστωσα ότι σας ενόχλησε η τοποθέτηση του κ. Σταυρόπουλου.  Είναι δεδομένο ότι η παράταξή σας (δηλαδή η συμπολίτευση) και η δική μας παράταξη, έχουν εντελώς διαφορετικό εννοιολογικό προσδιορισμό σε λέξεις, όπως «όραμα», «υποδομές», όπως «εργολαβία», όπως «καφενειακή συζήτηση» κ.λπ.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

Νοέμβριος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
error: Content is protected !!