ΝΕΟ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ

Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων παρέλαβε ένα ακόμη σύγχρονο απορριμματοφόρο όχημα ανακύκλωσης 16m3, στο πλαίσιο του προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών, συνολικής δαπάνης 183.520,00€, για την ενίσχυση του στόλου της υπηρεσίας καθαριότητας.

Το απορριμματοφόρο όχημα με συμπιεστή ανακυκλώσιμων απορριμμάτων τύπου πρέσας 16 κυβικών μέτρων και σύστημα ανύψωσης κάδων πληροί τις πιο αυστηρές προδιαγραφές, σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές οδηγίες και διαθέτει από τα πλέον σύγχρονα συστήματα ασφαλείας.

Από το 2018, αξιοποιώντας κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο ή ακόμη και με ίδιους πόρους, η Δημοτική Αρχή Γεωργίου Αλκ. Γκιώνη έχει προχωρήσει στην αγορά:

Τριών (3) υπερσύγχρονων απορριμματοφόρων που πληρούν τις προδιαγραφές, σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές οδηγίες, διαθέτουν πλυντήριο και συνδυάζουν τη γρήγορη αποκομιδή και την επαρκέστατη χωρητικότητα σε απορρίμματα,

Ενός (1) ειδικού γερανού για την αποκομιδή των υπόγειων κάδων απορριμμάτων,

Ενός (1) ειδικού πλυστικού μηχανήματος για πλατείες, πεζοδρόμια και πλακοστρώσεις, μέσω του Προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ», το οποίο λειτουργεί σε υψηλές θερμοκρασίες και πιέσεις, ώστε να απομακρύνει ρύπους και κατάλοιπα καυσαερίων που επικολλώνται στις επιφάνειες,

Ενός (1) σαρώθρου (ειδικό μηχάνημα – σκούπα), με παραχωρητήριο, που έχριζε επισκευής, το οποίο χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό των πλατειών και των χώρων των λαϊκών αγορών και εξαφανίζει κάθε είδος ρύπου.

Επιπλέον, στο πλαίσιο αναβάθμισης των υπηρεσιών καθαριότητας, ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων έχει εξασφαλίσει επιχορηγήσεις και θα προχωρήσει στην προμήθεια ενός (1) φορτηγού με υδραυλική αρπάγη, ενός (1) ανατρεπόμενου φορτηγού μικτού φορτίου 3,5 τόνων με υδραυλική ράμπα και, σε σύντομο χρονικό διάστημα, στην αγορά ενός (1) ακόμη σαρώθρου 6 κυβικών μέτρων, από το Πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ».

Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων θα συνεχίσει να αξιοποιεί όλους τους διαθέσιμους πόρους, για τη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των δημοτών του.

Γραφείο Τύπου

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

Φεβρουάριος 2021
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
error: Content is protected !!