ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ: «ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΤΙΜΗΜΑ» ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ – «ΦΙΛΕΤΟ» ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ!

Σε προηγούμενο δημοσίευμα του MONOLOUTRAKI.gr, του ιστότοπου που ασχολείται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ, είχαμε αναφερθεί στην απόφαση – πρόκληση προς τους δημότες και τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο Λουτράκι, την οποία έλαβε, κατά πλειοψηφία, το Δημοτικό Συμβούλιο.  Πιο συγκεκριμένα, παραχώρησε χώρο 607,28 τ.μ., σε οικόπεδο – «φιλέτο» στο Λουτράκι, στο δημοτικό χώρο στάθμευσης, πίσω από τη Λέσχη Αξιωματικών, στην Ανώνυμη Εταιρεία του ΚΤΕΛ Κορινθίας, με μηνιαίο μίσθωμα 150 ευρώ, για 20 χρόνια.  Το ΚΤΕΛ θα κατασκευάσει, με δικά του έξοδα, μεταλλικό κτίριο, αξίας 68.462 ευρώ, για τις ανάγκες του σταθμού του.  Η μεταλλική αυτή κατασκευή, μετά το πέρας των 20 ετών, θα περιέλθει στην κυριότητα του Δήμου.

Μάλιστα, ο ίδιος ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Π. Μάρκελλος, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, χαρακτήρισε το τίμημα «συμβολικό», ενώ ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Υπηρεσιών Δόμησης, το χαρακτήρισε «τυπικό», επιχειρηματολογώντας ότι το ΚΤΕΛ επιτελεί «κοινωνικό έργο» και ισχυριζόμενος ότι «το ζητούμενο δεν είναι τι θα πληρώσει το ΚΤΕΛ, αλλά η μετεγκατάσταση»!

Και, βέβαια, ο Π. Μάρκελλος είναι λογικό και θεμιτό να υποστηρίζει τα συμφέροντα της εταιρείας του.  Έπραξαν, όμως, το ίδιο, για τα συμφέροντα του Δήμου, οι δημοτικοί σύμβουλοι που ψήφισαν την απόφαση, οι οποίοι, μάλιστα, είχαν πληροφορηθεί, από το στόμα του ίδιου του προέδρου της ΚΤΕΛ Α.Ε., ότι η εταιρεία πληρώνει, στο οίκημα που νοικιάζει τώρα, ενοίκιο πάνω από 1.000 ευρώ μηνιαίως; Περισσότερες λεπτομέρειες, σε επόμενη ανάρτηση.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

Φεβρουάριος 2021
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
error: Content is protected !!