ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ: ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΕ ΓΟΡΓΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ – ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΕ Δ. ΜΑΚΡΙΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ”

“Σαρώνει” τη γραμμή, η εταιρεία που έχει αναλάβει το έργο του Προαστιακού. Τα έργα, πλέον, προχωρούν με πολύ γοργούς ρυθμούς και φαίνεται πως η έλευση του τρένου στο Λουτράκι θα γίνει πραγματικότητα, σε σύντομο χρονικό διάστημα. Χαρακτηριστικές είναι η φωτογραφίες που ακολουθούν.

Παράλληλα, η “Πρωτοβουλία Πολιτών και Φορέων” εξέδωσε δελτίο Τύπου, στο οποίο αναφέρει τα εξής:

“Ως συλλογικός φορέας, που αποκλειστική του μέριμνα έχει την προάσπιση των συμφερόντων των συμπολιτών μας, καθώς και των συμφερόντων του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας & Αγίων Θεοδώρων, έχουμε συνειδησιακό χρέος να ευχαριστήσουμε τα υπηρεσιακά στελέχη της τεχνικής υπηρεσίας για τη μέχρι στιγμής στήριξή τους, στο έργο του Προαστιακού και να ενημερώσουμε για τα κάτωθι:
– Τόσο ο κ. Δημήτρης Μακρίδης, προϊστάμενος των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου Λουτρακίου, όσο και τα υπόλοιπα στελέχη της συγκεκριμένης υπηρεσίας,  έχοντας, αποδεδειγμένα,  επιστημονική γνώση, εξειδίκευση και πολυετή εμπειρία, εργάζονται ασταμάτητα και με ψυχραιμία για το συμφέρον ολοκλήρου του δήμου και όλων των δημοτών, βοηθώντας το μεγαλύτερο αναπτυξιακό έργο του Λουτρακίου, που είναι η σύνδεση της ιστορικής μας λουτρόπολης, με το νέο προαστιακό σιδηρόδρομο!  
– Τα στελέχη των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου Λουτρακίου, δεν θα γίνουν εντολοδόχοι κανενός που έχει εχθρικές βλέψεις προς την κοινωνία και, με πλασματικά προβλήματα, θέλει να διακόψει την ολοκλήρωση του μεγαλύτερου αναπτυξιακού και κοινωφελούς έργου του Λουτρακίου! 
– Ο ίδιος ο κ. Δημήτρης Μακρίδης, μέχρι σήμερα, συνεργάζεται, γόνιμα και αποφασιστικά, με τους κορυφαίους υπηρεσιακούς παράγοντες, τόσο των υπουργείων, όσο και της ΕΡΓΟΣΕ, για μια πολυμορφική γκάμα έργων στο δήμο μας, που έχουν κρίσιμη σημασία για την κοινωνία. Γι’ αυτό  απολαμβάνει την εμπιστοσύνη και τη στήριξη ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας, όλων των παραγωγικών φορέων της περιοχής και, φυσικά, τη στήριξη της συντριπτικής πλειοψηφίας των μελών του ανώτατου θεσμικού οργάνου του δήμου Λουτρακίου❗

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

Μάρτιος 2021
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
error: Content is protected !!