ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: “ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ Χ. ΔΗΜΑ”

Την Παρασκευή 16 Απριλίου 2021, είχαμε τη χαρά της επισκέψεως του Υφυπουργού ‘Έρευνας και Τεχνολογίας, κου ΧΡΗΣΤΟΥ ΔΗΜΑ  .

 Ο κος Υφυπουργός επισκέφθηκε, αρχικά, το Κέντρο Φυσικής Ιατρικής & Αποκατάστασης (ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ) του Γ.Ν. Κορίνθου, στην περιοχή των Ισθμίων, όπου ξεναγήθηκε στους χώρους και ενημερώθηκε για τον τρόπο λειτουργίας και τις παρεχόμενες υπηρεσίες αποκατάστασης. Ως μεγάλης σημασίας για την αναβάθμιση της λειτουργίας του Κέντρου, υπογραμμίζεται  η παράδοση από τον κ. Υφυπουργό, – με την ευγενική χορηγία του τραπεζικού Ομίλου EUROBANK- πέντε (5) Η/Υ, για τις ανάγκες των διοικητικών υπηρεσιών και των ιατρείων του.

Εν συνεχεία, ο κος Δήμας επισκέφθηκε το Γ.Ν. Κορίνθου και ενημερώθηκε, στο πλαίσιο ευρείας σύσκεψης, σχετικά με τα  ζητήματα λειτουργίας του Νοσοκομείου, τρέχοντα και διαχρονικά και εξέφρασε την ικανοποίησή του, σχετικά με την επιτυχή διαχείριση της πανδημίας COVID-19 και συνεχάρη τη Διοίκηση και το προσωπικό του Νοσοκομείου, για τον καθημερινό άοκνο αγώνα τους. Επιπλέον, δήλωσε αρωγός και εκδήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση του, για την κάλυψη μελλοντικών μας αναγκών .

Για μια ακόμα φορά, εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς τον κ. Δήμα, για τη συνεχή συμπαράστασή του στο διαρκή αγώνα μας, ώστε, αποτελεσματικότερα, να προάγουμε τις υπηρεσίες μας στην Κορινθιακή κοινωνία.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ Γ.Ν. ΚΟΡΙΝΘΟΥ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΠΟΥΖΗΣ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

Απρίλιος 2021
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
error: Content is protected !!