ΚΙ ΑΛΛΟ ΕΡΓΟ: 1 εκ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ!

Υπεγράφη χθες, Δευτέρα 1η Νοεμβρίου, στα Γραφεία της Ειδικής Υπηρεσίας Δημοσίων Έργων – Κατασκευής και Συντήρησης Συγκοινωνιακών Υποδομών (Ε.Υ.Δ.Ε.-Κ.Σ.Σ.Υ.) της Γενικής Γραμματείας Υποδομών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, η Σύμβαση που επισημοποιεί την έναρξη των εργασιών κατασκευής του δημοσίου έργου «Αποκατάσταση βραχοπτώσεων για την άρση επικινδυνότητας του οδικού δικτύου του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, που επλήγη από τις φυσικές καταστροφές του Μαρτίου 2017 και του Σεπτεμβρίου 2018», στην περιοχή Καταρράκτες Λουτρακίου.

Η σύμβαση υπεγράφη από τον κ. Δημήτριο Αναγνώπουλο, Διευθυντή της Ε.Υ.Δ.Ε.-Κ.Σ.Σ.Υ. του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών και τον κ. Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο, νόμιμο εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας “Κ.Η. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Μ.Ε.Π.Ε.”, παρουσία του Δημάρχου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γεώργιου Αλκ. Γκιώνη.

Με την υπογραφή της σύμβασης προϋπολογισμού 1.076.849,99€ πλέον Φ.Π.Α. θα ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες αποκατάστασης των βραχοπτώσεων, λόγω του κατολισθητικού φαινομένου και της αστάθειας των πρανών στην ευρύτερη περιοχή, εκτιμώμενου μήκους περί των 200μ., καθιστώντας τις πληγείσες υποδομές μη λειτουργικές, όσον αφορά στο επίπεδο εξυπηρέτησης και ασφάλειας.

Με την υλοποίηση των εργασιών αποκατάστασης (απομάκρυνση μεμονωμένων επικρεμάμενων ογκόλιθων και κατασκευή φράχτη ανάσχεσης καταπτώσεων κατάλληλου ύψους και απορρόφησης ενέργειας και επένδυσης με πλήρως αγκυρούμενο πλέγμα), θα επαναφερθεί, η προγενέστερη της κατολίσθησης, ασφάλεια των διαβατών και ο χώρος θα λειτουργήσει και πάλι ως πόλος έλξης, τόσο των κατοίκων, όσο και των επισκεπτών της πόλης.

Η ολική προθεσμία του έργου έχει καθοριστεί σε έξι (6) μήνες από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

Νοέμβριος 2021
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
error: Content is protected !!