ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΜΠΟΡΩΝ: “ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ”!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Έπειτα από τη συμπλήρωση σχεδόν δύο χρόνων, που η κοινωνία μας βιώνει τα περιοριστικά μέτρα για τον κορονοϊό, κατά τα οποία στερηθήκαμε, όλοι μας, μέσα στην πολύμηνη καραντίνα,τις χαρές της κοινωνικής ζωής, οι περισσότερες πόλεις ήδη είχαν προγραμματίσει τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις τους.

Εκδηλώσεις που θα γίνονταν βάσει των υγειονομικών πρωτοκόλλων που έχουν γίνει γνωστά. Απευθύνουν ευρύ κάλεσμα στους πολίτες τους που, δικαιολογημένα, φοβούνται, να βγουν έξω για να χαρούν τις γιορτινές αυτές μέρες.

Οι εκδηλώσεις αυτές παρουσιάζουν πάντα διττό στόχο, αφού προσπαθούν, από τη μία, να περάσουν το βασικό νόημα των Χριστουγέννων,που δεν είναι άλλο από την ελπίδα ότι ο νέος χρόνος θα είναι καλύτερος από τον προηγούμενο, αλλά, ταυτόχρονα, προσπαθούν να καταστίσουν τις πόλεις σημεία έλξης των πολιτών, τονώνοντας, παράλληλα, την εμπορική κί νησή τους.

Αυτά πραγματοποιούνται τις στιγμές αυτές, στις περισσότερες πόλεις, αλλά όχι, δυστυχώς, σε όλες..

Η Δημοτική μας αρχή, εμμένοντας στην απόφασή της, περί της μη ίδρυσης επιτροπής πολιτιστικών εκδηλώσεων, πράγμα που της έχει ζητηθεί ουκ ολίγες φορές, τα τελευταία χρόνια, από όλους τους φορείς της πόλης και θα βοηθούσε καθοριστικά προς μια τέτοια κατεύθυνση, οχυρώνεται πίσω από ένα εορταστικό πρόγραμμα, πολύ κατώτερο των αναμενόμενων περιστάσεων, προς λύπη, τόσο των εμπλεκόμενων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο Δήμο μας, όσο και των δημοτών και, βέβαια, των παραθεριστών που θα διαλέξουν να περάσουν τις γιορτινές στιγμές τους στα εξοχικά που διατηρούν, στον τόπο μας.

Σας μεταφέρουμε την αγανάκτηση των μελών της Ένωσης Εμπόρων & Επαγγελματοβιοτεχνών Λουτρακίου, για τις ελλιπείς σας ενέργειες, προς την κατεύθυνση διαμόρφωσης ενός συνεκτικού & γεμάτου εορταστικού προγράμματος Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, ελπίζοντας να αναλάβετε τις ευθύνες σας, έστω και τελευταία στιγμή, με την ελπίδα να είναι η τελευταία φορά που αφήνετε έκθετο τον Δήμο μας,σε ανάλογα μεγάλα εορταστικά γεγονότα.

Το ΔΣ για την
ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΩΝ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΒΙΟΤΕΧΝΩΝΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

Δεκέμβριος 2021
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
error: Content is protected !!