ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΚΙΩΝΗ ΜΕ Γ.Γ. ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ: “ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ”

Συνάντηση με το Γενικό Γραμματέα Τουρισμού κ. Δημήτριο Φραγκάκη πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, στο πλαίσιο της “Ημερίδας ενημέρωσης για την τουριστική προβολή της Κορινθίας” που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Κορινθίας και πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 1ης Απριλίου 2022, στα γραφεία του Επιμελητηρίου.

Ο κ. Φραγκάκης παρουσίασε αναλυτικά το σχέδιο του ΕΟΤ για την τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας, ένα σχέδιο που εστιάζει στον εμπλουτισμό του τουριστικού μας προϊόντος, επενδύοντας στην αυθεντικότητα και την ξεχωριστή ταυτότητα του τόπου μας και των ανθρώπων του.

Ο κ. Γκιώνης ανέπτυξε σημεία και δράσεις που περιγράφονται στο εγκεκριμένο από τον Ε.Ο.Τ. Σχέδιο Δράσεων Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων για το 2022, το οποίο ήδη έχει ξεκινήσει να εφαρμόζεται και στοχεύει στην ποιοτική αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος και την αύξηση της τουριστικής κίνησης στην περιοχή, με την αξιοποίηση όλων των σύγχρονων Μέσων προβολής και Επικοινωνίας.

Στην ημερίδα ενημέρωσης, μεταξύ άλλων, συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας κ. Παναγιώτης Λουζιώτης, ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου & Διευθύνων Σύμβουλος της “Πελοπόννησος” Α.Ε. κ. Σωτήρης Μουρίκης, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κορινθίας κ. Αθηνά Κόρκα – Κώνστα και η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Άννα Καλογεροπούλου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

Απρίλιος 2022
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
error: Content is protected !!