Χ. ΔΗΜΑΣ: “ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ”

“Η δική μου γενιά μεγάλωσε πίνοντας νερό Λουτρακίου.”

Με αυτήν τη φράση ξεκινά την ανάρτησή του, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Βουλευτής Κορινθίας, Χρίστος Δήμας.

“Τα τελευταία χρόνια, το νερό Λουτρακίου, από την Pepsico – ΗΒΗ, δεν κυκλοφορούσε στην αγορά. Για την ακρίβεια, μία από τις πρώτες συναντήσεις που είχα κάνει, πριν από χρόνια, ως βουλευτής Κορινθίας, ήταν με τον Σύλλογο Εργαζομένων του εργοστασίου της Pepsico-ΗΒΗ, στο Λουτράκι. Το θέμα, τότε, ήταν το κλείσιμο του εργοστασίου. Μια πραγματικά θλιβερή ιστορία.

Σήμερα, μετά από χρόνια, η Nu Aqua και η PepsiCo εγκαινίασαν και επίσημα την επαναλειτουργία του εργοστασίου. Καλή αρχή και συγχαρητήρια στους επενδυτές, στον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνη Γεωργιάδη, στο Δήμαρχο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, Γιώργο Γκιώνη και όσες και όσους συνέβαλαν, ώστε να υλοποιηθεί αυτή η επένδυση.”

Μάλιστα, ο Χ. Δήμας ανέβασε και φωτογραφία από τα εγκαίνια του εργοστασίου, όπου, φυσικά, ως ένας από τους ανθρώπους που εργάστηκαν γι’ αυτήν την επένδυση, ήταν παρών.