ΩΡΑ 22:54 – ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΑΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ “ΘΩΔΕΙΟ”

Ανακοίνωση εξέδωσε, πριν από λίγο, η παράταξη “Δύναμη Δημιουργίας”, σχετικά με τα έργα που γίνονται στο Θώδειο Στάδιο:

“Το Θώδειο Στάδιο Λουτρακίου έκλεισε τον περασμένο Μάϊο, για να γίνουν εργασίες συντήρησης και ανακατασκευής. Σύμφωνα με την τότε ανακοίνωση του Δήμου, θα παρέμενε κλειστό μέχρι 31 Αυγούστου 2022.

Βρισκόμαστε ήδη στο Νοέμβριο και το στάδιο παραμένει κλειστό, χωρίς να υπάρχει καμία εξήγηση για την καθυστέρηση αυτή, όπως επίσης και το αν η καθυστέρηση επιβαρύνει οικονομικά τον προϋπολογισμό του έργου.

Από την πλευρά της δημοτικής αρχής απόλυτη σιγή!

Παραδόξως, το Σαββατοκύριακο 22-23 Οκτωβρίου διεξήχθει το 17ο φεστιβάλ Ημεροδρόμων, με συμμετοχές Ελλήνων και ξένων αθλητών. Το Θώδειο άνοιξε τις πύλες του και, μετά, τη Δευτέρα 24/10 ξαναέκλεισε!

Πολύ περίεργα πράγματα συμβαίνουν, εις βάρος των ομάδων της πόλης: Ποσειδώνα, ΑΟΛ και Ολυμπιακού Λουτρακίου, περίπου 300 αθλητών και των οικογενειών τους.

Οι ομάδες έχουν αναγκαστεί, όλο αυτό το διάστημα, να βρουν προσωρινούς χώρους προπονήσεων, με την ταλαιπωρία που αυτό σημαίνει για όλους τους συμμετέχοντες στην αθλητική διαδικασία.

Δικαίως, προπονητές, αθλητές και γονείς διαμαρτύρονται, γιατί δεν μπορούν να κάνουν σωστά προπόνηση και υποβάλλονται σε μεγάλη ταλαιπωρία.

Μετά  από 6 μήνες που είναι κλειστό το στάδιο, οι σύλλογοι, μετά και από την υγειονομική και ενεργειακή κρίση που ακολούθησε, πολύ δύσκολα πλέον ανταπεξέρχονται στα μεγάλα έξοδα, ενώ είναι σαφές ότι, πλέον, είναι μηδαμινές οι προοπτικές επιβίωσής τους και χρειάζονται στήριξη και βοήθεια από το Δήμο.

ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Για ποιους λόγους είναι ακόμη κλειστό το Θώδειο;

Πόσο θα διαρκέσουν ακόμη οι εργασίες;

Τι λέει ο εργολάβος;

Γιατί δόθηκε στους ξένους και όχι στους πολίτες του Λουτρακίου;

Το βασικό ερώτημα είναι πότε θα δοθεί το Θώδειο στάδιο στους πολίτες του τόπου, μετά από 6 μήνες που είναι κλειστό.

Περιμένουμε υπεύθυνη και αξιόπιστη απάντηση από τον Δήμαρχο κ. Γκιώνη και συμπαραστεκόμαστε στην αγωνία των αθλητών και των οικογενειών τους.

ΔΥΝΑΜΗ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

Νοέμβριος 2022
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
error: Content is protected !!