ΤΟ ‘ΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ‘ΚΑΝΕ Ο Ι. ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΟΣ: ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ “ΚΑΙΕΙ” ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ

Το είπε και το έκανε ο Ι. Καραπανάγος.  Πριν λίγες ημέρες, η παράταξη «αλλάζουμε ΜΑΖΙ», με ανακοίνωσή της, απηύθυνε «πρόσκληση – κάλεσμα προς τους Συλλόγους, τους Φορείς και τους Πολίτες, για διαβούλευση του υπάρχοντος προγράμματος της παράταξης, με σκοπό τον εμπλουτισμό του, μέσω του διαλόγου και της συλλογικής εκπροσώπησης, που θα ανταποκρίνεται στις τρέχουσες ανάγκες του κοινωνικού συνόλου και θα προϋποθέτει ένα ελπιδοφόρο μέλλον για όλους μας και, ιδιαίτερα, για τις νεότερες γενιές».

Η πρώτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε, με τον εκπρόσωπο της «Πρωτοβουλίας Πολιτών και Φορέων για την έλευση του Προαστιακού στο Λουτράκι».  Στο σχετικό δελτίο Τύπου, αναφέρονται τα εξής:

“Η Δημοτική Παράταξη “αλλάzουμε ΜΑΖΙ” κάνει πράξη την πρόσκληση-κάλεσμα για διάλογο που απηύθυνε σε Συλλόγους, Φορείς και Δημότες, για διαβούλευση και εμπλουτισμό του νέου προγράμματός της, ώστε να ανταποκρίνεται στις τρέχουσες ανάγκες του κοινωνικού συνόλου, με στόχο ένα ελπιδοφόρο μέλλον για όλους μας και ιδιαίτερα, για τις νεότερες γενιές.

Πρόσφατα, αντιπροσωπεία της Παράταξης, αποτελούμενη από τον Επικεφαλής, Ιωάννη Καραπανάγο, τον Δημοτικό Σύμβουλο Γιάννη Γλυκοφρύδη και τον Δημήτρη Αικατερίνη, συναντήθηκε με τον Δημήτριο Καραπατά, Επικεφαλής της Πρωτοβουλίας Πολιτών και Φορέων, για την Έλευση του Προαστιακού στο Λουτράκι. Ακολούθησε επίσκεψη-ξενάγηση στους χώρους του εργοταξίου και διεξοδική ενημέρωση, από τον κ. Καραπατά και τους υπεύθυνους του έργου, σχετικά με τις εργασίες που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα, καθώς και για αυτές που απομένουν, ώστε αυτό το κρίσιμο, για το Λουτράκι, συγκοινωνιακό έργο, να ολοκληρωθεί και να συμβάλλει, όχι μόνο στον συγκοινωνιακό εκσυγχρονισμό της πόλης, αλλά και στην υποστήριξη των μεγάλων τουριστικών αναγκών του τόπου μας, με τρόπο, μάλιστα, φιλικό προς το περιβάλλον.

Σημειώνεται ότι η Πρωτοβουλία Πολιτών και Φορέων, μέσω του Επικεφαλής της, ο οποίος, αναμφισβήτητα, γνωρίζει το συγκεκριμένο θέμα όσο ελάχιστοι, πρωτοστάτησε, όλα αυτά τα χρόνια, με τον πολυσχιδή αγώνα της, ώστε το Λουτράκι να ξανασυνδεθεί, σιδηροδρομικά, μέσω του Προαστιακού, απευθείας με την Αθήνα, ενώνοντας, προς το σκοπό αυτό, όλους τους φορείς, τα αθλητικά σωματεία, χιλιάδες πολίτες, καθώς και την συντριπτική πλειοψηφία του πολιτικού κόσμου. Παράλληλα, από το ξεκίνημα του έργου, παρακολουθεί, εκ του σύνεγγυς, την πρόοδό του και παρεμβαίνει δυναμικά, όποτε χρειάζεται, στα υψηλά κλιμάκια του ΟΣΕ και της ΕΡΓΟΣΕ.

Η Δημοτική μας Παράταξη, από την έναρξη της θητείας του παρόντος Δημοτικού Συμβουλίου, έχει ταχθεί αναφανδόν υπέρ της υλοποίησης του αναπτυξιακού αυτού έργου για το Δήμο μας και με σχετικές ερωτήσεις, καταλυτικές τοποθετήσεις, αλλά και τις ψήφους της, που χρειάστηκαν σε συγκεκριμένα κρίσιμα θέματα, έχει αναδείξει τη χρησιμότητά του, επιμένοντας, ταυτόχρονα, στην άμεση ολοκλήρωσή του, εντός του τελικού χρονοδιαγράμματος που κατέθεσε η ΕΡΓΟΣΕ.”

Λουτράκι, 27 Απριλίου 2023

Ιωάννης Β. Καραπανάγος

Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης

Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων

«αλλάzουμε ΜΑΖΙ» και Δημοτικός Σύμβουλος

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

Απρίλιος 2023
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
error: Content is protected !!