Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΟΥ Ι. ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΟΥ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ»

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ «ΑΛΛΑΓΗΣ»…

Στο τελευταίο φύλλο της εφημερίδας «Αλλαγή στο Λουτράκι», διαβάσαμε τα εξής:

«Ας δούμε άλλο ένα σοβαρό θέμα, το οποίο θέτει συνεχώς στο Δημοτικό Συμβούλιο, ο Ι. Καραπανάγος.  Και, μια που το καλοκαίρι είναι πολύ κοντά, είναι πολύ επίκαιρο.

Όπως ο ίδιος ανέφερε στην τελευταία συνεδρίαση, έχει ληφθεί απόφαση, από τις 23 Σεπτεμβρίου, να πραγματοποιηθεί ειδική συνεδρίαση, με θέμα το κυκλοφοριακό, με πρόσκληση, μάλιστα, των φορέων της πόλης.  Επρόκειτο για δική του πρόταση, η οποία υπερψηφίστηκε από 15 δημοτικούς συμβούλους, ενώ υπήρξε και μια αποχή.

«Θα συζητήσουμε για το κυκλοφοριακό, πότε;  Το καλοκαίρι;  Θα είναι αργά.  Διότι και αποφάσεις να ληφθούν, προς τη σωστή κατεύθυνση, από το Δημοτικό Συμβούλιο, πότε θα υλοποιηθούν;», ανέφερε χαρακτηριστικά και, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, αποχώρησε από τη συνεδρίαση.»

Υπήρχε, μάλιστα, και σχετική αναφορά στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας

… ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Λίγες ημέρες μετά, εκδόθηκε πρόσκληση σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την Παρασκευή 9 Ιουνίου και ώρα 19:30, με θέμα τη συζήτηση για το κυκλοφοριακό και τα προβλήματα στάθμευσης στο Λουτράκι και τη Λίμνη Ηραίου.  Μάλιστα, στη συνεδρίαση «προσκαλούνται να συμμετέχουν οι εμπλεκόμενοι φορείς της τοπικής κοινωνίας, για να εκφράσουν τις απόψεις και να καταθέσουν τις προτάσεις τους».

Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ

Επιβεβαιώνονται, λοιπόν, όσοι μιλούν για τη μεγάλη ισχύ και επιρροή που έχουν, πλέον, στο Δήμο Λουτρακίου Περαχώρας, τα τρία ΜΜΕ: «Αλλαγή στο Λουτράκι», «Μόνο Λουτράκι» και ο ιστότοπος MONOLOUTRAKI.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

Μάιος 2023
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
error: Content is protected !!