«ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΔΩΣ’ ΤΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης 22 Μάϊου θέσαμε, πριν από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, κατεπείγοντα και σημαντικά θέματα και ερωτήματα που αφορούσαν στο αίτημα μας, από τις 23 Απριλίου, για έκτακτη σύγκλιση Δημοτικού Συμβουλίου για τις ανεμογεννήτριες, για το δρόμο στη Λίμνη Βουλιαγμένης που έχει διαβρωθεί και έχει γίνει επικίνδυνος εδώ και χρόνια, για το θέμα του πάρκινγκ και ενόψει του θέρους, για την εγκατάλειψη των καταρρακτών, για τη μη συνεδρίαση της Τουριστικής από τον Φεβρουάριο, ενώ υπάρχουν θέματα προς συζήτηση και αν γνωρίζουν, για την ύπαρξη χωματερής δίπλα στο συνεδριακό κέντρο, στο ανάχωμα της Διώρυγος και σε δασική έκταση, καταθέτοντας και φωτογραφικό υλικό στο Προεδρείο.

Ωστόσο, το ερώτημα για τη χωματερή, δίπλα στο Συνεδριακό Κέντρο, πριν ολοκληρωθεί η τοποθέτησή μας, ήταν η αφορμή να αρχίσει αυθαίρετα η εκτόξευση απρεπών φράσεων και χαρακτηρισμών από Αντιδήμαρχο, ακόμη και σε προσωπικό επίπεδο, κατά της Αρχηγού της Παράταξης, Δημοτικού Συμβούλου της παράταξης και κατά της παράταξης, που δεν συνάδουν με την ποιότητα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Σε ένδειξη Διαμαρτυρίας, για την κατ’ εξακολούθηση συνήθη και αυθαίρετη απρέπεια, αποχώρησε η παράταξή μας από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Δυστυχώς, δεν είναι η πρώτη φορά που δεχόμαστε ύβρεις.
Δυστυχώς, αντί απαντήσεων δεχόμαστε bulling…
Δυστυχώς, ό,τι δεν αρέσει ,δεν απαντιέται, υβρίζεται..
Δυστυχώς, τα πολλά χρόνια στην εξουσία φθείρουν και προκαλούν την αλαζονεία της εξουσίας, θεωρώντας ότι η δύναμη των ψήφων τους έχει μετατρέψει σε κάτι ανυπέρβλητο…. ο φόβος της λαϊκής Ετυμηγορίας, η ανασφάλεια, η μέθη της αλαζονείας και οι επιπτώσεις τους στον πολίτη, λειτουργούν με τη μορφή της επίθεσης στην μείζονα Αντιπολίτευση.
Δυστυχώς, η Δημοτική Αρχή δεν μπορεί να δαμάσει τη συγκεκριμένη πολιτική νόσο και θεωρεί την ύβρη (των Αρχαίων) ως απαξίωση της Αντιπολίτευσης. Πόσο μας θυμίζει τον Βασιλιά Λήρ του Σαίξπηρ!

Εμείς, η ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, τιμώντας την ψήφο των συνδημοτών μας, δεν θα κλείσουμε τα μάτια και τα αυτιά μας μπροστά στη ζοφερή πραγματικότητα, στη διαχείριση της καθημερινότητας με τα προβλήματα της, στα αιτήματα των πολιτών, στις αποφάσεις χωρίς εισηγήσεις, στη μη ενημέρωση, σε ενέργειες και προτάσεις που δεν κρίνουμε δίκαιες και σωστές για το δημόσιο καλό για τον τόπο μας..

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ για να ελέγχουμε, για να κρίνουμε, για να μεταφέρουμε τη φωνή των δημοτών, για να καταθέτουμε προτάσεις (ακόμη και αν ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΣΑΚΟΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ). είμαστε ο άλλος πόλος του Δήμου. Ο διαφορετικός και δυνατός.

Οι τραμπουκισμοί, οι τσαμπουκάδες, οι ύβρεις και οι μαγκιές, βασική αιτία απαξίωσης της πολιτικής, μακριά από εμάς…

Μη μας προκαλείτε γιατί προκαλείτε τον κόσμο …
Και υπενθυμίζετε τα σοφά τα λόγια του Λίνκολν:
“…..αν θες να δοκιμάσεις τον χαρακτήρα του ανθρώπου, δώσ’ του εξουσία…”

ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ
ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ
Αρχηγός παράταξης και μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
error: Content is protected !!