«Στις 9 Ιουνίου στέλνουμε μήνυμα Υπευθυνότητας. Προχωράμε μόνο Μπροστά»

Η προεκλογική περίοδος, σε λίγες μέρες, φτάνει στο τέλος της και οι πολίτες θα κληθούν να επιλέξουν τους αντιπροσώπους τους για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Θα κληθούν να επιλέξουν το κόμμα που θα δυναμώσει τη φωνή τους στην Ευρώπη.

Η Νέα Δημοκρατία και ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, προσπαθήσαμε, όλη αυτή την περίοδο, να αναδείξουμε, με τεκμηρίωση και σοβαρότητα, τη σημασία των ευρωεκλογών για τις ζωές όλων μας. Για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει μια Ευρώπη που αλλάζει. Για την αναγκαιότητα η χώρα μας να πρωταγωνιστήσει στις απαντήσεις που πρέπει, από κοινού, να δώσουμε όλα τα ευρωπαϊκά κράτη. Απέναντι μας είχαμε τον αφόρητο λαϊκισμό του σκοταδισμού και της καθυστέρησης και το χλιδάτο lifestyle, όπου τα πραγματικά προβλήματα αποτελούν απλό ντεκόρ, για την προβολή μιας κενής περιεχομένου εικόνας.

Οι πολίτες όμως έχουν και μνήμη και αίσθημα ευθύνης και, σίγουρα, δε θέλουν να επιστρέψει η εποχή της ανασφάλειας, για την πορεία της Ελλάδας μας.

Οι ανέξοδοι πειραματισμοί, οι κενές υποσχέσεις, ο φθηνός Πολακισμός δεν ταιριάζουν και δεν ανταποκρίνονται στις τεράστιες θυσίες του ελληνικού λαού, για να αναταχθεί η οικονομική και κοινωνική κατάσταση της ελληνικής κοινωνίας. Τα δομικά προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε απαιτούν σχέδιο και μεθοδικότητα, ώστε η Ελλάδα να κάνει σταθερά βήματα σύγκλησης με τα προηγμένα κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η εποχή της ασυναρτησίας και της ελαφρότητας έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Οι πολίτες απαιτούν, και ορθά, να επιλυθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, με τρόπο αποτελεσματικό. Ο ρόλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι κομβικός και βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε επιτυχημένης λύσης που βελτιώνει τις ζωές των ευρωπαίων πολιτών. Το αποτύπωμα της ωφέλειας από τη συμμετοχή μας στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα βρίσκεται σε κάθε πτυχή εφαρμοσμένης πολιτικής στη χώρας μας. Όπου και να στρέψουμε το βλέμμα μας, η Ευρώπη είναι παρούσα.

Η Νέα Δημοκρατία είναι το κόμμα που άνοιξε το δρόμο σε αυτήν την ιστορική πορεία. Η Νέα Δημοκρατία ήταν διαχρονικά, σταθερά και αταλάντευτα, το πραγματικά ευρωπαϊκό κόμμα της Ελλάδας. Η Νέα Δημοκρατία αποτέλεσε και θα συνεχίσει να αποτελεί εγγύηση, ότι η Ελλάδα θα πρωταγωνιστεί στο φυσικό της χώρο, στον πυρήνα της Ευρώπης. Ψηφίζουμε Νέα Δημοκρατία και δυναμώνουμε την επιλογή μας για μια Ισχυρή Ευρώπη, της ευημερίας και της προόδου. Για την Ελλάδα της αυτοπεποίθησης που διεκδικεί και κερδίζει. Προχωράμε Μαζί. Προχωράμε μόνο μπροστά.

Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη,

Βουλευτής Ν. Κορινθίας,

Αναπληρώτρια Γραμματέας Κ.Ο. Νέας Δημοκρατίας

σε θέματα Παραγωγής και Εμπορίου

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

Ιούνιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
error: Content is protected !!