“Να συνεχίσουμε τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η πατρίδα μας”

Τη Μεσσηνία επισκέφτηκε κλιμάκιο, με επικεφαλής τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Βουλευτή Κορινθίας Χρίστο Δήμα, στο πλαίσιο των επισκέψεων της Νέας Δημοκρατίας, ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου. Στο κλιμάκιο μετείχαν επίσης ο Βουλευτής Επικρατείας Γιώργος Σταμάτης, ο Γενικός Γραμματέας Οικονομικής Πολιτικής και Στρατηγικής του Υπουργείου Οικονομικών Γιώργος Χριστόπουλος, καθώς και δημοτικές τοπικές οργανώσεις του κόμματος.

Συζήτησαν, σε κεντρικούς δρόμους και καταστήματα εστίασης, με πολίτες, αγρότες, εμπόρους και επιχειρηματικούς φορείς, για το διακύβευμα των Ευρωεκλογών, μίλησαν για το Κυβερνητικό έργο και αντάλλαξαν απόψεις για διαφορά ζητήματα της καθημερινότητας και για θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία.

Ο κ. Δήμας, κατά τη διάρκεια του κλιμακίου και των συζητήσεων που είχε με πολίτες της ευρύτερης περιοχής, επεσήμανε – μεταξύ άλλων – τα εξής:

«Την Κυριακή, στέλνουμε όλοι μαζί ένα ισχυρό μήνυμα νίκης για τη Νέα Δημοκρατία. Για να συνεχίσουμε τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η πατρίδα μας, για να κάνουμε ακόμα πιο σταθερά βήματα μπροστά και ακόμα πιο κοντά στην Ευρώπη.

Θέλουμε η Ελλάδα να είναι πρωταγωνίστρια στις εξελίξεις που αφορούν το μέλλον της Ευρώπης. Η πατρίδα μας έχει ανακτήσει την αξιοπιστία της, έχει μπει για τα καλά στον δρόμο της ανάπτυξης και προσπαθεί, κάθε μέρα, να συγκλίνει όλο και πιο πολύ με την Ευρώπη, σε όλους τους τομείς.
Πρέπει να όλοι μας συνειδητοποιήσουμε πως το διακύβευμα των Ευρωεκλογών είναι πολύ σημαντικό για τη χώρα, για τη ζωή μας και για το μέλλον μας.

Σας καλώ λοιπόν, την Κυριακή, να πάτε να ψηφίσετε, για να κάνουμε όλοι μαζί τη φωνή της Ελλάδας να ακουστεί ακόμα πιο δυνατά.»

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

Ιούνιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
error: Content is protected !!