ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΤΩΧΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, πραγματοποίησε μία σειρά επαφών και συναντήσεων, στα γραφεία της ΠΕ Κορινθίας, τη Δευτέρα 17 Ιουνίου.

Ο Περιφερειάρχης συναντήθηκε με τους Δημάρχους της περιοχής και, συγκεκριμένα, με τον Δήμαρχο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, Γιώργο Γκιώνη, τον Δήμαρχο Κορινθίων, Νίκο Σταυρέλη, τον Δήμαρχο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, Βλάση Τσιώτο, τον Δήμαρχο Σικυωνίων, Σπύρο Σταματόπουλο και τον Δήμαρχο Νεμέας, Κώστα Φρούσιο.

Το κύριο θέμα των συναντήσεων ήταν η συνεργασία μεταξύ των Δήμων και της Περιφέρειας, με στόχο την καλύτερη προετοιμασία των προτάσεων για τα προγράμματα Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΒΑΑ) και Ολοκληρωμένων Χωρικών Επενδύσεων (ΟΧΕ). Τα έργα που θα ενταχθούν, θα χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Η συνεργασία αυτή περιλαμβάνει μία σειρά δράσεων κοινωνικού χαρακτήρα, αναπλάσεων, βελτιώσεων υποδομών και πράσινων παρεμβάσεων, με την Περιφέρεια να δίνει μεγάλη σημασία στη μελετητική ωρίμανση των έργων.

Στις συναντήσεις παρευρέθηκαν Αντιδήμαρχοι και συνεργάτες, καθώς επίσης και οι Αντιπεριφερειάρχες: Π.Ε. Κορινθίας – Αναστάσιος Γκιολής,  Πολιτισμού – Αθηνά Κόρκα, Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας – Σωτήρης Μουρίκης, Δημόσιας Υγείας – Χρυσοβαλάντης Μέλλος, Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής – Σπυρίδωνας Ζαχαριάς. Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο εκτελεστικός διευθυντής, Γιώργος Σπίνος και ο προϊστάμενος της ΕΥΔ ΕΠ, Αντώνης Ψαράκης.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

Ιούνιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
error: Content is protected !!