ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ACROPOLIS;

Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, υπέβαλε τον φάκελο υποψηφιότητας για τη φιλοξενία του θρυλικού EKO Acropolis Rally, με στόχο να επαναφέρει τον παλμό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ στον τόπο μας.

Στο πλαίσιο της διαδικασίας αξιολόγησης, πραγματοποιήθηκε, το πρωί της Δευτέρας 15 Σεπτεμβρίου, επιτόπια αυτοψία από τον Πρόεδρο της Motorsport Greece, τον Εκτελεστικό Διευθυντή της Οργανωτικής Επιτροπής και τον Διευθυντή του EKO Acropolis. Οι εκπρόσωποι της οργανωτικής αρχής επισκέφθηκαν τους χώρους της Σχολής Μηχανικού Λουτρακίου, όπου δύναται να φιλοξενηθεί το Service Park, παρουσία του Διοικητή ΣΜΧ, Συνταγματάρχη κ. Νικόλαου Κορίτση. Επίσης, επισκέφθηκαν τους χώρους του Club Hotel Casino Loutraki, που έχουν προταθεί ως Κέντρο Αγώνα – Αρχηγείο, προκειμένου να διαπιστώσουν εάν ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές που έχουν τεθεί.

Η υποψηφιότητα του Δήμου μας βασίζεται στην εξαιρετική γεωγραφική του θέση, τις σύγχρονες υποδομές και την πολυετή του εμπειρία στη φιλοξενία διεθνών αθλητικών διοργανώσεων. Τις επόμενες ημέρες, ο Δήμαρχος και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου,  Δημήτρης Πτωχός, θα πραγματοποιήσουν συνάντηση με τον Αν. Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, προκειμένου να του παραδώσουν, επισήμως, τον φάκελο υποψηφιότητας.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

Σεπτέμβριος 2025
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
error: Content is protected !!