“ΓΑΡΓΑΛΙΣΤΙΚΟΙ” ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ: “ΕΧΡΙΣΑΝ” ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ;

Αρκετά “γαργαλιστικοί” ήταν οι διάλογοι που διημείφθησαν στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Την “τιμητική” του είχε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Α. Σακελλαρίου, ο οποίος αντικαθιστούσε το δήμαρχο, Γ. Γκιώνη που απουσίαζε.

Ο επικεφαλής της παράταξης “Αλλάζουμε Μαζί”, Ι. Καραπανάγος, σε μια αποστροφή του λόγου του, αναφέρθηκε στον Α. Σακελλαρίου, ο οποίος καθόταν στη θέση του Δημάρχου:

“Έχω εκφραστεί, ότι προτιμώ να είστε εκεί, γιατί, τουλάχιστον, εσείς σέβεστε και απαντάτε!”

Η συνέχεια δόθηκε σε διάλογο μεταξύ δύο δημοτικών συμβούλων από τους Αγίους Θεοδώρους, του Π. Πέτρου, από την παράταξη της Μ. Πρωτοπαππά, και του Σ. Ράτη, Αντιδημάρχου της πόλης:

“Και να μας δώσει απαντήσεις, για το θέμα του νερού, ο κ. Σακελλαρίου, για μένα δεν σημαίνει τίποτα, εφόσον δεν είναι εδώ ο δήμαρχος. Μεθαύριο, ο κ. Γκιώνης μπορεί να μου πει ότι δεν ήταν έτσι όπως τα είπε ο αντιδήμαρχος”, ανέφερε ο Π. Πέτρου.

“Μπορεί να είναι ο επόμενος δήμαρχος”, πετάχτηκε ο Σ. Ράτης.

“Δεν διαφωνώ. Μπορεί, σε 8 χρόνια”, απάντησε ο Π. Πέτρου.

Λίγο αργότερα, όμως, τα “8 χρόνια” του Π. Πέτρου έγιναν 1,5. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης του θέματος της επιχορήγησης των αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων, ο Ι. Καραπανάγος επανήλθε και, απευθυνόμενος στον Α. Σακελλαρίου, ανέφερε:

“Σας εύχομαι στις επόμενες εκλογές να είστε σε αυτήν τη θέση!”

Λέτε να βρέθηκε ο διάδοχος του Γ. Γκιώνη, όταν, στο μέλλον, σκεφτεί να αποχωρήσει από την πολιτική σκηνή του τόπου;

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

Ιούνιος 2022
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
error: Content is protected !!