“ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΛΑΓΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ”

Με αφορμή δημοσιεύματα που αναπαράγονται τις τελευταίες ώρες σχετικά με φερόμενο τραυματισμό λουομένων από λαγοκέφαλο σε παραλία του Λουτρακίου, ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων ενημερώνει ότι ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Γκιώνης επικοινώνησε άμεσα με το Λιμεναρχείο, το Κέντρο Υγείας Λουτρακίου, το Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου και τους ναυαγοσώστες που δραστηριοποιούνται στις παραλίες της περιοχής.

Από τις μέχρι στιγμής διασταυρώσεις δεν έχει προκύψει καμία επίσημη επιβεβαίωση του περιστατικού που περιγράφεται στα σχετικά δημοσιεύματα.

Ως εκ τούτου, οι συγκεκριμένες πληροφορίες δεν έχουν καταστεί δυνατό να επιβεβαιωθούν από τις αρμόδιες αρχές και θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με τη δέουσα επιφύλαξη, μέχρι να υπάρξουν επίσημα και τεκμηριωμένα στοιχεία.

Ο Δήμος παραμένει σε επικοινωνία με τις αρμόδιες υπηρεσίες και θα ενημερώσει υπεύθυνα τους πολίτες εφόσον προκύψει οποιοδήποτε επιβεβαιωμένο στοιχείο.

Γραφείο Τύπου

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

Ιούνιος 2026
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
error: Content is protected !!