Ακόμη μια σημαντική επιτυχία για τον Ποσειδώνα Λουτρακίου, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ18 που διεξάγεται στην Πάτρα.
Η αθλήτρια του συλλόγου, Τσούμπα Φλωρεντία Γεωργία, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στον προκριματικό των 100 μέτρων Κ18. Σημείωσε νέο ατομικό ρεκόρ, με χρόνο 12.50, και εξασφάλισε την πρόκρισή της στον μεγάλο τελικό του αγωνίσματος. Με την επίδοσή της, συγκαταλέγεται στις ταχύτερες αθλήτριες της ηλικιακής κατηγορίας στην Ελλάδα.
Ο τελικός των 100 μέτρων θα διεξαχθεί στις 18:40, με τη συμμετοχή των κορυφαίων αθλητριών της χώρας. Οι φίλοι του στίβου μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά την προσπάθειά της μέσω του segastv.
Θερμά συγχαρητήρια στη Φλωρεντία για την εξαιρετική της εμφάνιση, καθώς και στον προπονητή της, Γιάννη Κακούρο, για τη σπουδαία δουλειά και την καθοδήγησή του.
