ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΚΑΝΑΚΗΣ – ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΑ ΝΕΑ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΑ DRONES

Κατά τη διάρκεια της φετινής αντιπυρικής περιόδου, ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων αξιοποίησε σύγχρονα τεχνολογικά μέσα για την επιτήρηση, την πρόληψη και την ενίσχυση της πυροπροστασίας στην ευρύτερη περιοχή.

Τα drones του Δήμου, εξοπλισμένα με θερμικές κάμερες και προηγμένα συστήματα επιτήρησης, χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια των δύσκολων ημερών της αντιπυρικής περιόδου, ενισχύοντας την επιχειρησιακή ετοιμότητα της Πολιτικής Προστασίας.

  • Με σημεία επιχειρησιακής κάλυψης σε Λουτράκι, Πίσια και Αγίους Θεοδώρους, η τεχνολογία γίνεται ένα ακόμη σημαντικό εργαλείο για την προστασία των Γερανείων και, συνολικά, του Δήμου μας.
  • Παράλληλα, η συνεργασία και η ανταλλαγή τεχνογνωσίας με τη Deutsche Feuerwehrhilfe από τη Γερμανία ενισχύουν την προσπάθεια για ακόμη καλύτερη προετοιμασία και αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση δύσκολων καταστάσεων.

* Η φωτογραφία του αρμόδιου Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Αλλαγής, Μ. Κανάκη, είναι από την παρουσίαση του Matrice 400, του νέου drone που προστέθηκε στο στόλο του Δήμου μας.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

Σεπτέμβριος 2026
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
error: Content is protected !!