ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΤΙ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟN Γ. ΓΚΙΩΝΗ Ο Κ. ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ, ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ: «ΤΙ ΜΥΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ;»

Απίστευτο ήταν αυτό που θυμήθηκε ο τ. Δήμαρχος, Κ. Λογοθέτης, στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για ένα συμβάν του Μαρτίου του 2011:

«Θα πρέπει, ίσως, να πανηγυρίζω, με έναν απίστευτο τρόπο, από την ανακοίνωση του Δημάρχου που είπε, μάλιστα, ότι θα κάνει μεγάλο αγώνα (δεν θυμάμαι, ακριβώς, πώς το είπε), στη συζήτηση με τον κ. Ταγαρά, να εντάξει, λέει, το βιολογικό καθαρισμό της πόλης του Λουτρακίου και της Κορίνθου, σε ένα πρόγραμμα.  Σας θυμίζω ότι, στις αρχές της θητείας μας, όταν κάναμε μια τεράστια προσπάθεια να αναβαθμίσουμε σε τριτοβάθμια επεξεργασία το βιολογικό καθαρισμό μας, εδώ στον Ισθμό, ώστε να πάρουμε νερό για άρδευση και να ποτίζουμε την ευρύτερη περιοχή και να μη χρησιμοποιούμε το δικό μας φυσικό μεταλλικό νερό, τότε, βγήκε μια ανακοίνωση από την παράταξη του κ. Δημάρχου, με υπογραφή δική του, που έλεγε: «Τι μυρίζει στην πόλη του Λουτρακίου; Τα βοθρολύματα που έρχονται, από την υπόλοιπη Κορινθία, εδώ»!

Το θυμάστε αυτό; Τώρα είναι «μεγάλη προσπάθεια» να κάνετε αυτό που, τότε, μας καταγγέλλατε;

Τι να πω.  Ντροπή!  Μόνο ντροπή, πραγματικά, αξίζει, σε όλο αυτό που γίνεται.»     

ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 30/3/2011

Το MONOLOUTRAKI.gr ανέτρεξε στο αρχείο της Εφημερίδας «Αλλαγή στο Λουτράκι», και σας παραθέτει τι είχε ειπωθεί στη συνεδρίαση της 30/3/2011, στην οποία τέθηκε, αρχικά, το θέμα.  Ο σημερινός δήμαρχος και τότε επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου, είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο, εγώ προσωπικά να ψηφίσω ένα τέτοιο πράγμα: να έρχονται όλα τα βοθρολύματα από τη Βόχα, εδώ. Ξέρετε τι βρώμα, τι θα γίνει; Αυτό θέλουμε να κάνουμε; Καινούριες δεξαμενές στο βιολογικό, για να μας φάει η βρώμα; Από οσμές; Έχει πάει κανείς δίπλα; Μένει κανείς στην κάτω περιοχή, για να πούμε το τι θα γίνει;»

«Κάποια στιγμή, ο Δήμος Κορινθίων, με τους 5 Δήμους, θα φτάσουν να έρχονται εδώ. Αν θέλουμε αυτό το μέλλον για το Δήμο μας, να προχωρήσουμε. Με 50 εκ., ξέρετε τι δεξαμενές βοθρολυμάτων θα έχουμε; Τι μυρωδιές θα έχουμε εδώ πέρα;»

«Ποια εισήγηση να ακούσουμε; Πόσο βοθρόλυμα θα έρχεται από Άσσο – Λέχαιο και Βόχα; Τι επιστημονικό να ακούσουμε; Αν θα μυρίζει ή όχι; Έχετε πάει καμιά βόλτα κάτω να το διαπιστώσετε;»

«Και, τελικά, ποιο θα είναι το όφελος του Δήμου μας; Ποιους να εξυπηρετήσουμε;»

Ενώ, λίγο αργότερα, ακούστηκε να λέει με νόημα: «Είναι δυνατόν να μετατρέψουμε το Λουτράκι σε βοθρατζίδικο;»

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

Νοέμβριος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
error: Content is protected !!