Κ. ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr: «ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ;»

Στις δύο προηγούμενες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, ο σύμβουλος της παράταξης «Αλλάζουμε Μαζί», κ. Σταυρόπουλος, αναφέρθηκε στο θέμα της μεταφοράς της Πολεοδομίας και του αρχείου της, από την Κόρινθο στο Δήμο μας.  Η εφημερίδα «Αλλαγή στο Λουτράκι» και το MONOLOUTRAKI.gr επικοινώνησαν μαζί του, ώστε να εξηγήσει στους αναγνώστες, τι ακριβώς εννοούσε.   

«Στην πρώτη από τις δύο συνεδριάσεις που αναφέρεστε, ρώτησα εάν έχουν γίνει ενέργειες και ποιες, ώστε να μεταφερθεί η Πολεοδομία στο Δήμο μας, για όλη την επικράτειά του, ώστε να εξυπηρετούμε τους δημότες μας και τους πολίτες οι οποίοι θέλουν να επενδύσουν ή έχουν, ήδη, επενδύσει στον τόπο μας.  Όπως, ενδεχομένως, γνωρίζετε, η Πολεοδομία του Δήμου μας εξυπηρετεί μόνο τις περιοχές του Λουτρακίου και της Περαχώρας.  Οι υπόλοιπες περιοχές (Άγιοι Θεόδωροι, Ίσθμια, Σχοίνος) εξυπηρετούνται από το Δήμο Κορινθίων.  Μάλιστα, ακόμα και για το Λουτράκι και την Περαχώρα, το μεγαλύτερο μέρος του αρχείου βρίσκεται στην Κόρινθο!

Ο κ. Γκιώνης μου είχε απαντήσει ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο να μεταφέρουμε το σχετικό αρχείο.  Στην προηγούμενη συνεδρίαση επανήλθα, επειδή δεν καλύφθηκα από την απάντηση.  Ρώτησα, λοιπόν, εάν έχουν γίνει κάποιες ενέργειες, όπως αίτηση για υπαλλήλους που θα στελεχώσουν την υπηρεσία.  Σχολίασα, επίσης, όσον αφορά το αρχείο, ότι μεταφέρεται από υπάλληλο σε υπάλληλο, στο Δήμο Κορινθίων.  Δηλαδή, δεν υπάρχει άξιος και ικανός υπάλληλός μας, ώστε να το κρατήσει;»

Το MONOLOUTRAKI.gr είναι στη διάθεση του αρμόδιου αντιδημάρχου, Κ. Παντελέου, ο οποίος θα πρέπει να απαντήσει στα εύλογα ερωτήματα του κ. Σταυρόπουλου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

Δεκέμβριος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
error: Content is protected !!