Κ. ΖΕΡΒΟΣ ENANTION Γ. ΓΚΙΩΝΗ ΚΑΙ, ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ, ΤΟ …FBI!

Για τις συζητήσεις που γίνονται στις συνεδριάσεις του Δημοτικού μας Συμβουλίου, την ώρα, μάλιστα, που τα προβλήματα του δήμου και των δημοτών ολοένα μεγαλώνουν, έχουμε αναφερθεί πολλές φορές, στο παρελθόν.

Στην προχθεσινή συνεδρίαση, ο επικεφαλής της παράταξης «Επιλογή Ευθύνης», Κ. Ζερβός, έθεσε, για άλλη μια φορά, το θέμα της μελέτης της Ernst & Young.  Η συγκεκριμένη μελέτη είχε ανατεθεί στη συγκεκριμένη εταιρεία από τη δημοτική αρχή Λογοθέτη, το 2013, ώστε, μεταξύ άλλων, να εισηγηθεί για το ποσοστό των μετοχών που θα πρέπει να κατέχει ο Δήμος, στην περίπτωση που το καζίνο θα μετατραπεί σε ανώνυμη εταιρεία.  Δεν παραδόθηκε, όμως, ποτέ, επειδή δεν πληρώθηκε.

Σε προηγούμενες συνεδριάσεις, ο Γ. Γκιώνης είχε αναφέρει ότι η εταιρεία δεν έχει, μετά την πάροδο τόσων ετών, τη μελέτη, κάτι το οποίο, κατά τον Κ. Ζερβό, δεν είναι αληθές.  Ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος, μεταξύ των δύο:

Κ.Ζ. – Σε επικοινωνία με την εταιρεία, μου είπαν ότι, για λόγους εμπιστευτικότητας, δεν μπορούν να μου δώσουν ούτε τη μελέτη, ούτε τη δουλειά που είχε γίνει μέχρι τότε, ούτε τα αρχεία.  Εάν τα ζητήσει ο πελάτης, δηλαδή η Τουριστική (σ.σ. η ανώνυμη εταιρεία του Δήμου), μετά χαράς να τους τα προσκομίσουν.

Γ.Γ. – Αφήστε να απαντήσω στο επόμενο συμβούλιο.  Διότι με τον κ. Ιωσηφίδη (σ.σ. στέλεχος της Ernst & Young) δεν μίλησα μόνο τότε, μίλησα και όλο αυτό το χρονικό διάστημα που μιλήσατε κι εσείς κι ο Λογοθέτης κι ο Βασιλείου».

Κ.Ζ. – Το πώς στέλνουμε εμείς ένα email και, τελικά, το μαθαίνετε εσείς, είναι ένα ερώτημα το οποίο έχω αναρωτηθεί, πολλές φορές.

Γ.Γ. – Έχω σύμβουλο το FBI.

Κ.Ζ. – Μάλιστα.  Εντάξει.  Είναι μια σκωπτική ματιά.

Γ.Γ. – Εγώ δεν ξέρω από «σκωπτικές ματιές».  Ρωτάτε πώς ήξερα εγώ.  Τι ήξερα.  Τίποτα δεν ήξερα.   

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

Φεβρουάριος 2021
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
error: Content is protected !!