ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Η νέα χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ», για την αγορά απορριμματοφόρου στον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, αποδεικνύει περίτρανα την εμπιστοσύνη και τη στήριξη της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ προς την Τοπική Αυτοδιοίκηση, που είναι ο πιο κοντινός θεσμός στον πολίτη.

Επειδή στη δημοσιοποίηση της αγοράς δεν υπάρχει καμία αναφορά ότι αυτό ήταν έργο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και επειδή η παρούσα κυβέρνηση προσπαθεί, για μια ακόμα φορά, να καρπωθεί τα εύσημα από τα έργα της προηγούμενης, οφείλουμε να το επισημάνουμε.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι αυτή που μπορεί να ενεργοποιήσει τις τοπικές κοινωνίες για την αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του τόπου, την κοινωνική προστασία και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Το πολύ επιτυχημένο Πρόγραμμα ενίσχυσης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που, επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, χρηματοδότησε πλήρως πλήθος έργων, ενώ ακόμη περισσότερων εγκρίθηκε η χρηματοδότηση, απάντησε στις πραγματικές ανάγκες των Δήμων και των Περιφερειών, που υπήρξαν οι μεγάλοι πληγέντες από τις μνημονιακές περικοπές.

Αντιθέτως, η σημερινή κυβέρνηση μειώνει τους πόρους, μειώνει τη δημοκρατία σε όλες τις βαθμίδες της Αυτοδιοίκησης και «κλείνει το μάτι» στην αδιαφάνεια.

9/2/2021
ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Λουτρακίου
Γραφείο Τύπου

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

Φεβρουάριος 2021
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
error: Content is protected !!