ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ – ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2006: Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Σ. ΠΕΡΡΑ ΣΤΟΝ Α. ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Μπορεί να έχουν περάσει 15 χρόνια, όμως, για μας που παρακολουθούσαμε από τότε τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, φαίνεται σαν σήμερα. Άλλες εποχές, βέβαια, με πολύ έντονες προσωπικότητες της αυτοδιοίκησης που έδιναν ξεχωριστό τόνο στη συζήτηση.

15 χρόνια νεότεροι, ο τότε αντιδήμαρχος Πολεοδομίας, Α. Γεωργίου και ο δημοτικός σύμβουλος, Σ. Πέρρας, παρασυρμένοι από το γενικότερο κλίμα αντιπαράθεσης, μεταξύ των παρατάξεων του Π. Παύλου και του Γ. Γκιώνη, είχαν έναν ξεχωριστό διάλογο: ο μεν αντιδήμαρχος λέει τον “πόνο” του, προσπαθώντας να δείξει ότι η τότε δημοτική αρχή Παύλου έκανε μεγάλο έργο, και ο δε δημοτικός σύμβουλος της “Παρέμβασης” του απαντά με ιδιαίτερα σκωπτική διάθεση:

Α. ΓΕΩΡΓΙΟΥ: «Θα ήθελα να κοιτάξω τους δημότες μας στα μάτια και να τους πω το πόσο δύσκολο πράγμα είναι το να αντιμετωπίσεις μια κατάσταση η οποία διέπεται από σειρά έργων. Σήμερα έφυγα 3 η ώρα από το γραφείο και είχα ξεχάσει που είχα αφήσει το αυτοκίνητο για να πάω σπίτι.»


Σ. ΠΕΡΡΑΣ: «Το βρήκες;»

Συντάκτης: monoloutraki