«ΠΗΡΑΤΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΕΚΤΙΜΗΤΗ ΠΟΥ ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΕ, ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ, ΕΝΟΙΚΙΟ 62,50 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;»

Στο μεγάλο θέμα που έχει προκύψει με την απόφαση για ενοικίαση του οικοπέδου – φιλέτου του Δήμου, στην Ανώνυμη Εταιρεία του ΚΤΕΛ Κορινθίας, έχουμε ασχοληθεί σε προηγούμενα δημοσιεύματά μας.  Στη συζήτηση που προηγήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο, ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε ο διάλογος μεταξύ του τ. Δημάρχου, Κ. Λογοθέτη, και του αρμόδιου αντιδημάρχου, Κ. Παντελέου.  Ο Κ. Λογοθέτης, αρχικά, ξεκαθάρισε ότι στη συνεδρίαση δεν τίθεται το θέμα της μετεγκατάστασης του ΚΤΕΛ.  Άλλωστε, η απόφαση αυτή έχει ληφθεί, αρκετά χρόνια πριν, από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Στη συνέχεια, ρώτησε τον Κ. Παντελέου, εάν την καινούρια μελέτη, η οποία κατέληξε σε μίσθωμα ύψους 150 ευρώ, μηνιαίως, συνέταξε ο ίδιος ορκωτός εκτιμητής, ο οποίος, πριν λίγους μήνες, έχει εισηγηθεί μίσθωμα 62,50 ευρώ, μηνιαίως:

Κ. Λογοθέτης: Προκαλέσατε μια καινούρια μελέτη από τον εκτιμητή. Ποια ήταν η αναγκαιότητα;

Κ. Παντελέου: Δεν είχαν βάλει την αποτίμηση της παλαιότητας του κτιρίου. 

Κ. Λογοθέτης: Τίνος ήταν το λάθος;

Κ. Παντελέου: Του ορκωτού εκτιμητή.

Κ. Λογοθέτης: Και ξαναπήρατε τον ίδιο;

Κ. Παντελέου: Ο ίδιος και έχει πάρει και από 4 κτηματομεσιτικά γραφεία.

Κ. Λογοθέτης: Δηλαδή, έκανε λάθος πριν, και πήρατε τον ίδιο ορκωτό εκτιμητή, για να σας κάνει το σωστό;

Θα ήταν, όμως, αρκετά ενδιαφέρον, να ανέφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο, ο Κ. Παντελέου, ποια είναι, καθώς και με ποιον τρόπο επιλέχθηκαν αυτά τα τέσσερα κτηματομεσιτικά γραφεία, των οποίων, βέβαια, δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε την αξιοπιστία.  Μήπως, όμως, για παράδειγμα, για ένα τόσο σοβαρό θέμα, θα έπρεπε να ερωτηθεί ο Σύλλογος Μεσιτών Κορινθίας, καθώς και να καταθέσει κι εκείνος την άποψή του για την τιμή που πρέπει να ενοικιασθεί το συγκεκριμένο οικόπεδο;

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

Φεβρουάριος 2021
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
error: Content is protected !!