ΕΚΤΕΘΗΚΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

Όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενη ανάρτηση (βλέπε εδώ), ο δημοτικός σύμβουλος Ε. Σακελλαρίου εξέφρασε έντονα την αντίθεσή του, σχετικά με το ύψος του ενοικίου, με το οποίο παραχωρήθηκε το δημοτικό οικόπεδο – «φιλέτο», στο κέντρο του Λουτρακίου, στην Ανώνυμη Εταιρεία του ΚΤΕΛ. 

Διαβάστε, όμως, πώς αντέδρασε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΚΤΕΛ Κορινθίας Α.Ε., Π. Μάρκελλος, ο οποίος ανέφερε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Το ζητούμενο δεν είναι τι θα πληρώσει το ΚΤΕΛ. Το ζητούμενο είναι η μετεγκατάσταση, Θύμιο.  Το καταλάβατε αυτό;  Η μετεγκατάσταση.  Η μετεγκατάσταση στοιχίζει και στο ΚΤΕΛ.  Αφού το πάτε έτσι, επαγγελματικά, γιατί να μη μείνει το ΚΤΕΛ εκεί;  Ποιο νόημα να φύγει το ΚΤΕΛ από κει.  Αφού το θέτετε έτσι.  Δηλαδή αυτό, μου προξενεί, έτσι, μεγάλη εντύπωση.  Από νέους ανθρώπους που είστε δημοτικοί σύμβουλοι και μιλάτε με αυτόν τον τρόπο.  Συγνώμη που σηκώνω τον τόνο της φωνής μου, αλλά, εδώ, μιλάμε για τη μετεγκατάσταση.  Μιλάμε για να γίνει το Λουτράκι, μιλάω σαν Λουτρακιώτης, αυτήν τη στιγμή, πιο ανθρώπινο, ρε παιδιά, το Λουτράκι.   

Αν κάθεσαι στο τραπέζι και δεν έχεις προετοιμαστεί, μέσα σου, να βρεις λύση, δε θα βρεις λύση ποτέ.  Αν θέλουμε να φέρουμε αντιδράσεις, για να φέρουμε αντιδράσεις, δεν υπάρχει θέμα προσέγγισης και δε βρίσκεις λύση.  Αυτό στο λέω εκ πείρας, διότι είμαι μεγαλύτερός σου κι έχω περάσει κι εγώ από νομαρχιακές αυτοδιοικήσεις, από τοπικές αυτοδιοικήσεις.

Δεν έχει να κάνει με το αντίτιμο.  Έχει να κάνει με τη μετεγκατάσταση.  Καταλάβετέ το αυτό.  Γίνεται η μετεγκατάσταση, είναι μεγάλη υπόθεση η μετεγκατάσταση για το Λουτράκι.  Που εμείς, ως εταιρεία, γιατί να το δεχτούμε, σε τελική ανάλυση.  Εκεί είμαστε, χίλια χρόνια, να κάτσουμε άλλα χίλια.  Και θα είμαστε μες στο κέντρο της πόλης.  Το θεωρείτε σωστό αυτό;»

Και η ερώτηση που προκύπτει, εύλογα, είναι η εξής: Θα μπορούσε ένας απλός δημότης να μιλήσει, με αυτόν τον τρόπο, στο δημοτικό συμβούλιο; Δεν θα υπήρχε αντίδραση από τον πρόεδρο, το δήμαρχο ή, έστω, κάποιον δημοτικό σύμβουλο;

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

Φεβρουάριος 2021
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
error: Content is protected !!