Α. ΔΡΙΤΣΑΣ: «ΤΟ ΚΤΕΛ ΘΑ ΔΙΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ, ΣΥΝΕΧΩΣ, ΜΑΘΗΤΕΣ»!

Η συζήτηση που έγινε στην προηγούμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, για το θέμα του ΚΤΕΛ, δεν περιορίστηκε στο θέμα του μισθώματος του δημοτικού οικοπέδου – «φιλέτου».  Κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι στάθηκαν και στα νέα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί, διότι η απόφαση για τη μετεγκατάσταση του σταθμού, είχε ληφθεί αρκετά χρόνια πριν.  Στο μεταξύ, έχουν ξεκινήσει τα έργα για την πολυπόθητη έλευση του Προαστιακού στο Λουτράκι.  Παράλληλα, το κέντρο του Λουτρακίου πρόκειται να αλλάξει μορφή, με την ένταξή του στο πρόγραμμα για τα ανοιχτά κέντρα εμπορίου (Open Mall).

Για τα θέματα αυτά τοποθετήθηκαν ο επικεφαλής της παράταξης «Επιλογή Ευθύνης», Κ. Ζερβός, καθώς και ο δημοτικός σύμβουλος της ίδιας παράταξης, Α. Δρίτσας:

Κ. Ζερβός: «Τα δεδομένα αλλάζουν.  Έχουμε, υπό κατασκευή, λίγο πιο κάτω, έναν σταθμό του Προαστιακού.  Εκεί υπάρχει ένας χώρος στάθμευσης, ο οποίος, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, δίνει μια εκτόνωση στο πρόβλημα των θέσεων στάθμευσης. Επίσης, το πρόβλημα που επικαλείστε ότι δημιουργείται στην κεντρική λεωφόρο, δεν θα λυθεί, γιατί, και μετά τη μετεγκατάσταση, θα υπάρχει διέλευση των λεωφορείων, από όλη την Ελευθερίου Βενιζέλου, μέχρι την 25ης Μαρτίου, όπου θα κάνουν στροφή και θα γυρνάνε.»

Α. Δρίτσας: «Το ΚΤΕΛ θα διέρχεται ένα δρόμο στον οποίο περνούν, συνεχώς, παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου.

Θέλω να τονίσω κι άλλο ένα πρόβλημα το οποίο, ενδεχομένως, θα δημιουργηθεί, το οποίο ήταν δύσκολο, όμως, να προβλεφθεί.  Αφορά το Open Mall.  Αυτήν τη στιγμή, το σχέδιο το οποίο μας έχουν παρουσιάσει, δείχνει ότι το ΚΤΕΛ θα περνάει από τον κεντρικό δρόμο του Λουτρακίου, θα παίρνει τη στροφή στην 25ης Μαρτίου, ή θα συνεχίζει προς την Περαχώρα.  Όταν, όμως, θα ολοκληρωθεί το Open Mall, πώς θα είναι δυνατόν να συμβαίνει, καθώς ο κεντρικός δρόμος θα χαρακτηρίζεται ως δρόμος ήπιας κυκλοφορίας;»

Ως απάντηση, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Κ. Παντελέου, περιορίστηκε να δηλώσει ότι «το Open Mall το έχει συμπεριλάβει η υπηρεσία».  Αναμένουμε να δούμε τον τρόπο.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

Μάρτιος 2021
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
error: Content is protected !!