“ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ” ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ: “ΤΟ ‘ΣΥΝΤΟΜΑ’ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ”!

Όπως έχετε ενημερωθεί σε προηγούμενες αναρτήσεις του MONOLOUTRAKI.gr, εδώ και 1,5 περίπου χρόνο, έχει τεθεί το θέμα του κανονισμού λειτουργίας των γηπέδων τένις. Εδώ και 7 μήνες, σε 5 συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, έχει ερωτηθεί, σχετικά, και έχει δώσει απαντήσεις, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Σάκης Παπαθανασίου, ο οποίος είχε υποσχεθεί ότι ο κανονισμός θα ολοκληρωνόταν, σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Μάλιστα, στη συνεδρίαση της 1ης Μαρτίου, ο αντιδήμαρχος ανέφερε ότι ο κανονισμός “πολύ άμεσα, θα έρθει στο δημοτικό συμβούλιο”.

Στο θέμα επανήλθε, στην προχθεσινή συνεδρίαση, ο επικεφαλής της παράταξης “Επιλογή Ευθύνης”, Κ. Ζερβός:

“Διαπιστώσαμε ότι το ‘σύντομα’, για τον κ. Παπαθανασίου, δεν είναι 20 μέρες, γιατί είπε ότι θα φέρει τον κανονισμό λειτουργίας των τένις, ‘σύντομα’. Έχουν περάσει 20 μέρες και δεν έχει γίνει ούτε μια νύξη. Άρα, θα ήθελα, αν μπορεί, να μας ορίσει το ‘σύντομα’.”

Για να απαντήσει, ο Σ. Παπαθανασίου:

“Τα ‘χουμε πει για τα τένις. Ξέρουμε ποιο είναι το πρόβλημα. Εγώ δε θα πω πάλι το ‘σύντομα’. Θα κάνει αναφορά ο δήμαρχος για το τι θα προτείνουμε, σήμερα, στο δημοτικό συμβούλιο. Θα πω ότι υπάρχει κανονισμός αθλητικών εγκαταστάσεων. Τα γήπεδα του τένις υπάρχουν στον κανονισμό, εδώ και αρκετό καιρό. Αυτό που δεν υπήρχε, ήταν πως θα βρούμε τον τρόπο να λειτουργήσουν σωστά. Και για να λειτουργήσουν σωστά, όπως είπαμε και την προηγούμενη φορά, θα χρειαστούμε ανθρώπους. Και, από κει και πέρα, εδώ είμαστε για να το λύσουμε.

Αυτό, όμως, το ‘σύντομα’, απαιτεί το χρόνο του.

Γιατί, οτιδήποτε κάνεις, πρέπει να έχεις τον προϋπολογισμό σου, πρέπει να κάνεις την αναμόρφωσή σου και πρέπει να κάνεις διάφορα πράγματα, τα οποία θα τα πει ο δήμαρχος, στην πορεία.”

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

Μάρτιος 2021
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
error: Content is protected !!