“ΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ. ΟΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ, ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ.”

Όπως σας έχει ενημερώσει από χθες το MONOLOUTRAKI.gr (διαβάστε εδώ), σε διαδικτυακή συζήτηση, ο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, Θ. Πέτρου, έθεσε ανοιχτά θέμα αποχώρησης των Αγίων Θεοδώρων από τον ενιαίο Δήμο.

Ακολουθούν κάποια χαρακτηριστικά αποσπάσματα, από την τοποθέτησή του:

 «Τα προβλήματα του τόπου παίρνουν παράταση, όσο εμείς είμαστε με το Λουτράκι.»

 «Αν δεν είμαστε εμείς, οι εκπρόσωποι των δημοτών, αυτοί που θα πρωτοστατήσουν στη συγκεκριμένη κίνηση, ποιος άλλος πρέπει να είναι;»

«Να έρθουμε και να πούμε: “Είμαστε μια ομάδα, θα δουλέψουμε όλοι μαζί, θα ξεκινήσουμε το 2021 και, μέχρι τις εκλογές (που μετά τις εκλογές ορίζει η τροπολογία ότι αλλάζει ο Δήμος), θα είμαστε σε όλα έτοιμοι”.  Θα έχουμε προχωρήσει με τις επιτροπές, θα έχουμε προχωρήσει με τα πάντα.»

Θεωρώ ότι ο χρόνος αυτός είναι το τέλειο timing για να προχωρήσουμε σε μια τέτοια διαδικασία, σε συνεργασία με τις επενδύσεις και όλα αυτά που έχουν γίνει στον τόπο μας και θα γίνουν.

 «Θεωρώ ότι δημιουργούμε πρόβλημα και στο Λουτράκι, γιατί έχουμε πολύ μεγάλες ιδιαιτερότητες και ζητήματα, τα οποία λύνονται μόνο εάν είμαστε αυτοδιοικούμενοι.»

 «Δεν υπάρχει περίπτωση να άκουγα κάποια παραταξιακή γραμμή.  Εδώ κοιτάμε τον τόπο μας. Αυτό το ζήτημα είναι υπερπαραταξιακό.  Δεν αφορά παρατάξεις.  Αφορά τον τόπο μας.  Αφορά τους ανθρώπους του τόπου μας και το μέλλον του τόπου μας.»

«Έστειλα email σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους των Αγίων Θεοδώρων, και τοπικούς, ώστε να ενημερωθούν για όλη τη διαδικασία.  Να πάρουν όλα τα έγγραφα, ακόμα και τις εκθέσεις του Λογιστηρίου του Κράτους, τις αιτιολογικές εκθέσεις του νόμου και της τροπολογίας, ώστε να ενημερωθούν και να ξέρουν, απ’ το Α μέχρι το Ω, πώς γίνεται αυτή η διαδικασία, τι θα αντιμετωπίσουμε και πώς θα το αντιμετωπίσουμε.» 

«Πρέπει να είμαστε όλοι δίπλα, όλοι μονιασμένοι και όλοι μαζί, για την επίτευξη του κοινού στόχου.  Αυτό μας ενδιαφέρει.  Να μη συμβιβαστούμε με τη μετριότητα. Αυτό που ζούμε σήμερα είναι μετριότητα, για τον τόπο μας. Δεν έχουμε δει μεγάλο έργο ανάπλασης, στους Αγίους Θεοδώρους.  Η πεζοδρόμηση και η αλλαγή των καθέτων δρόμων ήταν σχέδιο της δημοτικής αρχής των Αγίων Θεοδώρων, όταν ήμασταν Δήμος.  Μιλάμε, τώρα, για σχέδια του 2007».

«Είναι πολύ σημαντικό, όλος αυτός ο αγώνας, απ΄ τη στιγμή που ξεκινάει, να βρει ανταπόκριση, μεγάλη ανταπόκριση στην περιοχή μας, να είμαστε όλοι μαζί και δίνω και το ανοιχτό κάλεσμα, την ανοιχτή πρόσκληση, επειδή γνωρίζουν οι αιρετοί συνάδελφοί μου, τους έχω ενημερώσει με email, να είμαστε μαζί, να πορευτούμε μαζί και να κάνουμε ό,τι είναι δυνατό, για να πετύχουμε αυτόν το στόχο.»

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

Απρίλιος 2021
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
error: Content is protected !!