Ι. ΚΟΝΤΗΣ: ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ

Το MONOLOUTRAKI.gr ζήτησε την άποψη του προέδρου του συλλόγου «Ξένιος Ζευς», δηλαδή των καταστημάτων εστίασης στο Λουτράκι, για την επικαιρότητα που αφορά τα μέλη του.

– Κε Κόντη, θα θέλαμε να μας πείτε πώς πήγε το άνοιγμα των καταστημάτων, με υποδοχή των πελατών στους εξωτερικούς χώρους.

– Καταρχήν, να ευχηθώ «χρόνια πολλά» σε εσάς και στους αναγνώστες σας.  Η αλήθεια είναι ότι, αν δεν ανοίξουν οι μετακινήσεις μεταξύ των νομών, η κίνηση δεν θα είναι αυτή που θα θέλαμε.  Καλό ήταν το άνοιγμα, αλλά το θεωρούμε περισσότερο ως «γενική πρόβα», ενόψει του ανοίγματος της σεζόν, η οποία θα έρθει σε, περίπου, 15 μέρες.

– Ήσασταν για έξι μήνες κλειστοί και κάποιοι από εσάς λειτουργούσαν μόνο με διανομή στο σπίτι και παραλαβή από το κατάστημα.  Είναι δυνατόν, ένα μεγάλο μέρος της ζημιάς που υποστήκατε, να καλυφθεί, τους καλοκαιρινούς μήνες;

– Το θεωρώ πολύ δύσκολο.  Δεν μπορούμε να επανέλθουμε, από τη μια στιγμή στην άλλη. Ενδεχομένως να χρειαστούν δύο ή και τρία χρόνια, ώστε να καλύψουμε κάποιες απώλειες και να γυρίσουμε στα επίπεδα της κίνησης του 2019. 

Με τους εξωτερικούς χώρους, τι γίνεται;  Υπάρχει περίπτωση να σας δοθούν περισσότεροι χώροι για τραπεζοκαθίσματα, όσο δεν λειτουργούν οι εσωτερικοί χώροι των καταστημάτων;

– Είμαστε σε αναμονή, διότι ακόμα δεν έχει εκδοθεί η υπουργική απόφαση, με τους ακριβείς όρους και προδιαγραφές για τους εξωτερικούς χώρους, αλλά και για τις ξαπλώστρες στον αιγιαλό.      

– Έχουμε κάτι νεότερο από το «μέτωπο» της παραλίας;

– Περιμένουμε το διαγωνισμό που θα αναδείξει τον εργολάβο που θα αναλάβει το έργο.    

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

Μάιος 2021
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
error: Content is protected !!