«ΒΡΕΙΤΕ ΑΛΛΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΕΛ»

Μεγάλη συζήτηση και πολλά θετικά σχόλια έχει προκαλέσει η τοποθέτηση του Α. Μουζάκη, στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, σχετικά με τη μετεγκατάσταση του ΚΤΕΛ. Ο πρώην αντιδήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος της παράταξης “Πολίτες Μπροστά”, ανέφερε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

“Είναι μια απόφαση, η οποία, σύμφωνα με το σκεπτικό της, μας δικαιώνει. Καταψηφίσαμε το χωροθέτηση, όχι τη μετεγκατάσταση.  Τότε, κάποιοι έλεγαν ότι εμείς δεν θέλουμε να φύγει το ΚΤΕΛ από το κέντρο του Λουτρακίου και ότι δε θέλουμε έργα υποδομής.  Από το Γενάρη του 2017, ξεκινήσαμε να αναφέρουμε όλα αυτά που, τώρα, με τη «βούλα» της Περιφέρειας, έγιναν γνωστά, π.χ. τα σχολεία που είναι δίπλα, οι πολυσύχναστοι δρόμοι, αλλά και η μη σύννομη, όπως αποδείχθηκε, απόφαση, λόγω μισθώματος.

Αυτή η απόφαση, ίσως να σας κάνει να ακούτε αυτά που σας λέμε και να προβληματίζεστε.  Ίσως θα πρέπει να ξεκινήσουμε και να ξαναδούμε το θέμα, με μεγαλύτερη προσοχή και, επειδή άκουσα για προσφυγή του Δήμου κατά της απόφασης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, καλό είναι να μην ξαναέρθει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, με την ίδια χωροθέτηση, η οποία ακυρώθηκε. Καλό είναι να ξεκινήσει, εκ νέου, μια συζήτηση, να κατατεθούν προτάσεις από τις παρατάξεις και να ξεκινήσουμε, ώριμα, από την αρχή.   Αφού υπάρχει η βούληση της μετεγκατάστασης, πιστεύω ότι θα βρούμε άκρη, μετά από τη «σφαλιάρα» που φάγαμε από την Περιφέρεια”.      

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

Μάιος 2021
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
error: Content is protected !!