ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ: «ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!»

Να εφαρμόσουν τη νομιμότητα, σχετικά με τους «παράνομους αυτοσχέδιους δρόμους» που οδηγούν στην οδό Ισθμού – Λουτρακίου, από το ύψος του Αλεξάνδρειου Συνεδριακού Κέντρου, έως την στροφή των ευκαλύπτων, καλεί η Πρωτοβουλία Πολιτών και Φορέων για την έλευση του Προαστιακού στο Λουτράκι, τον περιφερειάρχη Π. Νίκα και τον αντιπεριφερειάρχη, Α. Γκιολή.

Η «Πρωτοβουλία» ισχυρίζεται ότι, λόγω της αδράνειας και μη εφαρμογής του νόμου, δημιουργούνται σημαντικά προβλήματα στην ομαλή συνέχιση των έργων του Προαστιακού, ενώ, παράλληλα, «τίθεται σε κίνδυνο η σωματική ακεραιότητα δεκάδων χιλιάδων δημοτών και παραθεριστών που χρησιμοποιούν τη συγκεκριμένη οδοποιία.  Οδοποιία που, σύμφωνα με έγγραφα των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, ανήκει στην αρμοδιότητα της Π. Ε. Κορινθίας».

Μάλιστα, σε περίπτωση που η κατάσταση συνεχιστεί, αναφέρει ότι «το λόγο θα έχουν οι ελεγκτές της δημόσιας διοίκησης, ο γενικός γραμματέας της αποκεντρωμένης διοίκησης και οι κύριοι Εισαγγελείς Κορίνθου και Αρείου Πάγου, με την αναλυτική αναφορά  που θα υποβληθεί ενώπιόν τους.»

«Από τούδε και στο εξής, θα είμαστε αμείλικτοι και δεν θα επιστρέψουμε να υπονομευθεί το συγκεκριμένο κοινωφελές και αναπτυξιακό έργο, που αποτελεί πάγιο και διαχρονικό αίτημα της κοινωνίας του Λουτρακίου», καταλήγει η «Πρωτοβουλία».

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

Ιούλιος 2021
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
error: Content is protected !!