ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ: «ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ»!

Σε δελτίο Τύπου που απέστειλε η «Πρωτοβουλία Πολιτών και Φορέων για τον Προαστιακό», σχετικά με τα αντιπλημμυρικά έργα που πραγματοποιούνται στην πόλη του Λουτρακίου, λόγω της αναμενόμενης έλευσης του τρένου, αναφέρονται, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Κάτοικοι, από το Λιβαδάκι Λουτρακίου απέστειλαν στην «Πρωτοβουλία Πολιτών και Φορέων για τον Προαστιακό» φωτογραφίες, ευχαριστώντας και συγχαίροντάς την θερμά, για όλες τις τεκμηριωμένες ανακοινώσεις της, οι οποίες είδαν το φως της δημοσιότητας, όλα αυτά τα χρόνια, και τις οποίες επιβεβαίωσε, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, η πραγματικότητα!

Τα εικονιζόμενα αποστραγγιστικά έργα του προαστιακού απορρόφησαν, με απόλυτη επιτυχία, τις ανεξάντλητες ποσότητες υδάτων που κατέκλυσαν, εξαιτίας της θεομηνίας, πριν λίγες μέρες την περιοχή, σώζοντας από τα χειρότερα, όλες τις ιδιοκτησίες που βρίσκονται κάτωθι των γραμμών. Σε παλιότερες εποχές, τα νερά διαχέονταν ανεξέλεγκτα στην περιοχή.

Σε πείσμα, λοιπόν, μερικών αρνητών της προόδου του τόπου μας, έρχεται τώρα η ίδια η πραγματικότητα και δίνει την πλέον ηχηρή απάντηση στα αφηγήματά τους που, τόσα χρόνια, δημότες, δικαστήρια και Δημοτικό Συμβούλιο, απέρριψαν κατηγορηματικά!

Κατόπιν αυτών, το έργο του Προαστιακού, όχι μόνο δεν δημιουργεί επιβάρυνση, αλλά επιλύει χρόνια προβλήματα. Τα μεγάλα και ευεργετικά αποτελέσματα των αποστραγγιστικών έργων του Προαστιακού αποδείχθηκαν με τα πρόσφατα ακραία καιρικά φαινόμενα και αναγνωρίζονται, πλέον, και από κατοίκους της συγκεκριμένης περιοχής., οι οποίοι βλέπουν να βελτιώνεται η ασφάλεια και, βέβαια, να αναπροσαρμόζονται υψηλότερα οι αξίες των ιδιοκτησιών, στον οικισμό Λιβαδάκι.

Όλα αυτά, συνδυάζονται με τα μεγάλα έργα που έχουν προγραμματίσει ο Δήμος μας με το Ελληνικό δημόσιο και θα πραγματοποιηθούν στη συγκεκριμένη περιοχή, για τα οποία έχουν κατατεθεί ήδη οι σχετικές αιτήσεις στο μονομελές Εφετείο Ναυπλίου, ώστε η υπόλοιπη αντιπλημμυρική προστασία αρμοδιότητας Ο.Τ.Α. να ξεκινήσει στο άμεσο μέλλον.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

Δεκέμβριος 2021
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
error: Content is protected !!