ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ, ΤΕΛΙΚΑ, ΜΕ ΤΟΝ Α. ΜΟΥΖΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ Κ. ΛΟΓΟΘΕΤΗ;

Εδώ και αρκετές εβδομάδες, υπάρχει έντονη φημολογία αλλά και σχετικά δημοσιεύματα ότι ο πρώην Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και σημερινός δημοτικός σύμβουλος, Α. Μουζάκης, είναι «με τον ένα πόδι» εκτός της παράταξη «Πολίτες Μπροστά», με την οποία εκλέχτηκε.  Μάλιστα, κάποιοι το προχωρούν ένα βήμα παραπάνω, λέγοντας ότι έχει ήδη συμφωνήσει να ενταχθεί και να είναι υποψήφιος με την παράταξη του δημάρχου, Γ. Γκιώνη, στις επόμενες εκλογές.  Αφορμή, βέβαια, είναι κάποιες διαφοροποιήσεις του, στις τελευταίες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, από  τον επικεφαλής της παράταξης, Κ. Λογοθέτη.

Η εφημερίδα «Αλλαγή στο Λουτράκι» και το MONOLOUTRAKI.gr επικοινώνησαν με τον κ. Μουζάκη, ζητώντας του να σχολιάσει τα όσα ακούγονται και γράφονται, στην πόλη του Λουτρακίου.  Η απάντησή του ήταν η εξής:

«Δεν ισχύει κάτι από όσα ακούγονται.  Άλλωστε, είναι πολύ νωρίς, ακόμα, να μιλάμε για τις επόμενες εκλογές.  Είμαι δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Πολίτες Μπροστά».  Όμως, ως οφείλω, απέναντι σε όλους τους συνδημότες μου και, βέβαια, σε αυτούς που με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους, αξιολογώ διαρκώς δεδομένα και καταστάσεις.  Όπως έκανα πάντα, οι κινήσεις μου θα συνεχίσουν να εκφράζουν την πολιτική μου ηθική και να είναι σύμφωνες με το συμφέρον του Δήμου μας και την κοινή λογική».

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

Δεκέμβριος 2021
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
error: Content is protected !!