ΑΠΑΝΤΗΣΗ Κ. ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΥΡΟΛΙΜΝΗ

Σχετικά με την ερώτηση αναγνώστη του MONOLOUTRAKI.gr (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ), γιατί το Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου – Περαχώρας δεν έχει αλλάξει, ακόμα, τα όριά του, ώστε να συμπεριλάβει τους Αγίους Θεοδώρους, ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, Κ. Δήμου, μας ανέφερε τα εξής:

«Η αρμοδιότητα του κάθε Λιμενικού Ταμείου προκύπτει, εφόσον υπάρχει λιμάνι, και καθορίζεται με βάση τη χερσαία ζώνη λιμένος.  Αυτήν τη στιγμή, το μόνο επίσημο λιμάνι που υπάρχει είναι του Λουτρακίου και, μόλις προχθές, πήραμε και τη Μαυρολίμνη.  Αυτή είναι και μια είδηση, για τους αναγνώστες σας.

Όσον αφορά τους Αγίους Θεοδώρους, δεν έχει, ακόμα, ολοκληρωθεί η διαδικασία για την κατασκευή του. Το Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου έχει πάρει απόφαση, ώστε να καθοριστεί ως αρμόδιος φορέας διοίκησης και εκμετάλλευσης.  Όταν κατασκευαστεί και προχωρήσει η διαδικασία, από το Υπουργείο Ναυτιλίας, θα είμαστε φορέας διαχείρισης, στα όρια της χερσαίας ζώνης που θα καθοριστεί και θα περάσει σε ΦΕΚ. 

Προς το παρόν, φορέας διαχείρισης είναι η Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου, η οποία διαχειρίζεται όλα τα δημόσια κτήματα που αφορούν τον αιγιαλό και την παραλία, όπου δεν υπάρχει λιμάνι.»

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

Δεκέμβριος 2021
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
error: Content is protected !!