ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΝΑΒΗΣ ΠΟΥ ΕΠΕΝΔΥΕΙ 30 εκ. ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ

Όπως διαβάσατε στο MONOLOUTRAKI.gr (δείτε εδώ) η επένδυση της εταιρείας Tikun στην περιοχή που ο Δήμος μας γειτνιάζει με το Δήμο Κορινθίων, αναμένεται να φτάσει ακόμα και τα 30 εκ. ευρώ.  Ποια είναι, όμως, η εταιρεία Tikun;

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της, η ονομασία της προέρχεται από τη θεμελιώδη ισραηλινή φράση «Tikun Olam» που σημαίνει «Διορθώνουμε τον κόσμο». Το όνομα Tikun είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα εμπορικά σήματα στη βιομηχανία φαρμακευτικής κάνναβης. Η Tikun διατηρεί ένα μεγάλο ιστορικό κλινικής έρευνας και τεχνογνωσίας καθώς και βραβεία για την ειδική παραγωγή των συγκεκριμένων ποικιλιών.

Το εμπορικό σήμα Tikun λανσαρίστηκε στην αγορά το 2005, με την ίδρυση της Tikun Israel. Από τότε, το όνομα αναπτύχθηκε περαιτέρω, το 2014, με την ίδρυση της MedReleaf, στον Καναδά, η οποία εξαγοράστηκε από την Aurora το 2018. Στη συνέχεια, το 2016, ιδρύθηκε η Tikun USA και, το 2017, η Medifarm-Tikun Oceania. Το 2018, ήταν η σειρά της Tikun Europe, η οποία διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις.

Όλα αυτά τα χρόνια, η Tikun Israel παραμένει στην πρώτη γραμμή της έρευνας για τη θεραπεία με φαρμακευτική κάνναβη, στο Ισραήλ. Περισσότερα από δέκα χρόνια κλινικών δοκιμών και εργαστηριακών μελετών έχουν διεξαχθεί με επιτυχία, σχετικά με τη θεραπεία παθήσεων, όπως ο πόνος του καρκίνου, η νόσος του Crohn, το Πάρκινσον, ο αυτισμός, και η επιληψία. Επιπλέον, η Tikun Israel διατηρεί μια από τις μεγαλύτερες βάσεις δεδομένων θεραπείας στον κόσμο, με περισσοτέρους από 30.000 ασθενείς, η οποία και αυξάνεται, καθημερινά.

Οι βραβευμένες ιδιόκτητες ισραηλινές ποικιλίες έχουν τροποποιηθεί γενετικά για να μεγιστοποιήσουν τη συμπτωματική ανακούφιση. Οι ιδιόκτητες τεχνικές σύνθεσης και εκχύλισης εξασφαλίζουν σταθερά προϊόντα που παρέχουν σταθερά αποτελέσματα. Το παγκόσμιο αποτύπωμα της Tikun περιλαμβάνει δεκάδες χιλιάδες ασθενείς, και ποικιλίες κάνναβης υψηλού επιπέδου, οι οποίες χρησιμοποιούνται στα προϊόντα Tikun που αποφέρουν από τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην παγκόσμια αγορά της κάνναβης.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

Ιανουάριος 2022
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
error: Content is protected !!