SELF TESTS, ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΜΕΣΩ ΔΗΜΟΥ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Λουτρακίου- Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων, κ. Γεωργίου Αλκ. Γκιώνη, και την άμεση κινητοποίηση των Προέδρων των Σχολικών Επιτροπών (Α’ βάθμιας & Β’ βάθμιας), κ.κ.  Αναστάσιου Σακελλαρίου και Αθανάσιου Παπαθανασίου, ο Δήμος Λουτρακίου- Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων θα προχωρήσει αύριο σε διάθεση self-tests, σε κάθε σχολική μονάδα, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του.

Προκειμένου να μην μείνει ούτε ένας εκπαιδευτικός ή μαθητής χωρίς το απαραίτητο self test και τα σχολεία μας να ανοίξουν τη Δευτέρα με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια, μας ζητήθηκε η συνδρομή των σχολικών επιτροπών, έτσι ώστε. με κατεπείγουσες διαδικασίες, να προμηθεύσουμε τις σχολικές μονάδες με σημαντικό αριθμό, self tests, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας.

Η διαδικασία για να πάρουν οι γονείς τα self test από τα σχολεία

Οι διευθυντές των σχολικών μονάδων έχουν οδηγία να βρίσκονται στα σχολεία από τις 7.00 το πρωί, προκειμένου να χορηγούν self tests για τις μεμονωμένες περιπτώσεις μαθητών/ εκπαιδευτικών που μπορεί να μην έχουν προμηθευτεί. Το self test δεν θα γίνεται στα σχολεία. Ο κάθε γονέας θα μπορεί να πάρει το self test και να το κάνει στο παιδί του, το οποίο θα μπορεί να μπει στο σχολείο εφόσον το αποτέλεσμα είναι αρνητικό.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

Ιανουάριος 2022
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
error: Content is protected !!