ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ: ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ ΣΕ ΓΚΙΩΝΗ!

ΛΟΥΤΡΑΚΙ, 27 Φεβρουαρίου 2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

“Σίτου σπαρέντος κριθή έφυ.”

Για άλλη μια φορά, η Δημοτική αρχή του  Γεωργίου Αλκ. Γκιώνη προσπαθεί να βαπτίσει το ψάρι κρέας. Προκαλεί τουλάχιστον θυμηδία το δελτίο τύπου της δημοτικής αρχής που αφορά την αύξηση του ωραρίου, κατά μία ώρα, για τις καθαρίστριες.

Ο κ. Γκιώνης ανακάλυψε ότι υπάρχουν αυξημένες ανάγκες καθαριότητας και ότι πρέπει να διαφυλαχθούν οι μισθοί των εργαζομένων. Του πήρε, βέβαια, λίγο χρόνο παραπάνω, αλλά τα  κατάφερε. Συγχαρητήρια! Όμως, δυστυχώς για τον κ.Γκιώνη, το παρελθόν τον ακολουθεί.

Να θυμίσουμε απλώς ότι, όταν ως Δύναμη Δημιουργίας φέραμε πρώτοι το θέμα αυτό στο δημοτικό συμβούλιο, η δημοτική αρχή του κ. Γκιώνη όχι μόνο δεν ψήφισε την πρότασή μας για αύξηση του ωραρίου των σχολικών καθαριστριών, όχι μόνο δεν εφάρμοσε την απόφαση που είχε πάρει το Δημοτικό Συμβούλιο στη συγκεκριμένη συνεδρίασην αλλά μας κατηγόρησε ότι εμείς λαϊκίζουμε.

Να θυμίσουμε, επίσης, το πώς αντιμετωπίστηκαν οι εκπρόσωποι των σχολικών καθαριστριών, σε συνεδρίαση του Δ.Σ, όταν προσπαθούσαν να εξηγήσουν στη Δημοτική Αρχή του Γεωργίου Αλκ. Γκιώνη ότι οι ώρες δεν είναι αρκετές να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες καθαριότητας.

Σας καλωσορίζουμε στην πραγματικότητα, κ. Δήμαρχε…

ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Η ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

Φεβρουάριος 2022
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28  
error: Content is protected !!