“ΑΕΙΚΙΝΗΤΗ”, ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ, Η Α. ΚΟΡΚΑ

“Αεικίνητη”, για θέματα που αφορούν το Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, δείχνει η νέα Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας, Αθηνά Κόρκα. Μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα, έχει ήδη συναντηθεί με θεσμικά πρόσωπα, αλλά και συλλόγους, συζητώντας για έργα και δράσεις που πραγματοποιούνται ή προγραμματίζονται στην περιοχή μας.

Πιο συγκεκριμένα:

– Πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας, με το Δήμαρχο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, Γ. Γκιώνη, για θέματα που αφορούν την ορθή και αποδοτική συνεργασία μεταξύ Περιφέρειας Πελοποννήσου και Δήμου. Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Χάρης Βυτινιώτης.

– Παρευρέθηκε στην αυτοψία που πραγματοποιήθηκε στις εργασίες αποκατάστασης της Διώρυγας Κορίνθου, μαζί με τους εκπροσώπους της εταιρείας ΑΚΤΩΡ που έχει αναλάβει το έργο, μαζί με τους θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες, το Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο, καθώς και υπηρεσιακούς παράγοντες από την Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας και του Δήμου μας.

– Συναντήθηκε με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού του Δήμου μας, με αφορμή τον πολιτιστικό προγραμματισμό του 2022. Παράλληλα, συζητήθηκαν οι κεντρικοί άξονες των φετινών εκδηλώσεων, οι οποίοι επικεντρώνονται στο Loutraki Festival, τη Μάχη της Περαχώρας και το Ντοκιμαντέρ – αφιέρωμα στον Έλληνα Εθνικό ευεργέτη και Μαικήνα των Τεχνών, Νικόλαο Δούμπα. Η κ. Κόρκα δεσμεύτηκε για την αρωγή της Περιφέρειας και τη στήριξη της στις προσπάθειες που εκπονεί το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου.

– Υποδέχθηκε τον Προέδρου του Δ.Σ. του Συνδέσμου Λουτρακιωτών-Περαχωριτών «Ο Ίβυκος», Ιωάννη Κακούρο. Ο κ. Κακούρος, αφού αναφέρθηκε στην αμέριστη στήριξη και συμπαράστασή της στις δράσεις του “Ίβυκου”, συζήτησε μαζί της το μελλοντικό πλαίσιο συνεργασίας και υποστήριξης της Περιφέρειας Πελοποννήσου, σε επικείμενα προγράμματα και δράσεις του συλλόγου.

– Τέλος, προχθές, συνάντησε τον Ορειβατικό Σύλλογο Λουτρακίου. Συζήτησαν τις δράσεις του συλλόγου και, ειδικότερα, την πρόθεσή του να οργανώσει έναν ημιμαραθώνιο, δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα μονοπάτια της περιοχής.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

Μάρτιος 2022
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
error: Content is protected !!