ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ: ΕΝΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΠΗ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Η Γυναίκα σήμερα…

Άλλη μια Γιορτή της Γυναίκας, έφτασε.

Μια γιορτή, μια μέρα του χρόνου αφιερωμένη στη γυναίκα. Δεν ξέρω αν εσάς σας φτάνει η μια μέρα… Εμένα όχι, γιατί νομίζω ότι μας αξίζει να μας γιορτάζουν κάθε μέρα, κάθε ώρα και κάθε στιγμή.

Μπορεί να λένε ότι «της γυναίκας η καρδιάς είναι μια άβυσσος, πότε κόλαση και πότε ο παράδεισος», αλλά αυτά είναι παραμύθια για τους άντρες. Γιατί, πίσω από μια κόλαση, κρύβεται ένας μικρόψυχος άντρας και, πίσω από έναν παράδεισο, κρύβεται ένας λεβέντης άντρας! Συμπέρασμα: πίσω από την κόλαση και τον παράδεισο, υπάρχει ένας άντρας.

Ενώ πίσω από έναν άντρα, πάντα κρύβεται μια δυνατή γυναίκα.

Η γυναίκα είναι το άλφα και το ωμέγα της ζωής.

Η γυναίκα τού σήμερα καλείται ως μάνα, ως σύζυγος, ως εργαζόμενη, να γίνει το στήριγμα των άλλων.

Η γυναίκα είναι αυτή που βιώνει πιο έντονα από τους άντρες, ό,τι συμβαίνει στην κοινωνία και μέσα στην οικογένεια. Κι αυτό, επειδή είναι ο άνθρωπος που εισπράττει, μέσα στο σπίτι, ό,τι συμβαίνει στον άντρα της, στα παιδιά της, και όποιες επιπτώσεις έχει φέρει η κρίση στις αξίες και στα προβλήματα επιβίωσης.

Ως μάνα, βιώνει μαζί με τα παιδιά της την αγωνία τους, την ανασφάλεια που έχουν για ένα αβέβαιο αύριο. Πολλές έχουν, με πολύ κόπο, σπουδάσει τα παιδιά τους, και τα βλέπουν να μην μπορούν να δουλέψουν στο αντικείμενο που έχουν σπουδάσει. Αυτό είναι ένα πρόβλημα που το ζει η κάθε οικογένεια, σε καθημερινή βάση. Η μάνα είναι ο αποδέκτης αυτής της κατάστασης.

Ως σύζυγος, έχει να αντιμετωπίσει πολλά, όπως, να στηρίξει έναν άνεργο, έναν ανασφάλιστο, έναν καλό η κακό σύζυγο.

Οι σχέσεις ανάμεσα στη γυναίκα και τον άντρα είναι, από καταβολής κόσμου, περίεργες.

Ο άντρας θέλει από τη γυναίκα τα πάντα: τη θέλει για μάνα, για σύζυγο, για στήριγμα, τη θεωρεί της ζωής του δεδομένο. Εμείς οι γυναίκες δεν θέλουμε τα πάντα από έναν άντρα;;; Ασφαλώς και τα θέλουμε. Τα έχουμε;;; ΟΧΙ.

Πολλοί ξεχνάνε ότι η γυναίκα, εκτός από αυτά που προανέφερα, είναι και ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Που έχει αισθήματα, που έχει ανάγκες, που έχει αντοχή, που θέλει να της δίνουν αυτά που της αξίζουν, μα, πάνω απ’ όλα, θέλει αγάπη, έρωτα και αναγνώριση γι’ αυτό που είναι.

Κάποιοι, επίσης, ξεχνάνε ότι σε όλα υπάρχουν όρια. Γι’ αυτό, λοιπόν, ένα μήνυμα προς τους άντρες: αγαπάτε και προσέχετε τις γυναίκες, γιατί έχουμε όρια, έχουμε κόκκινη γραμμή που, άμα την ξεπεράσετε, η ευθύνη δική σας… Μην κάνετε το λάθος να μας θεωρείτε κάτι δεδομένο και να πιστεύετε ότι… η ανοχή είναι αδυναμία!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ –ΜΑΝΑ!

ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ –ΑΝΘΡΩΠΟ!

ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ –ΣΥΝΤΡΟΦΟ!

ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!

ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ: ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ

ΘΕΛΕΙ ΔΥΟ!

ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ!!!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

Μάρτιος 2022
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
error: Content is protected !!