ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ: “ΑΦΗΣΑΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ”

Οργισμένη ήταν η αντίδραση της παράταξης “Επιλογή Ευθύνης”, σε συνέχεια της τοποθέτησης του επικεφαλής της, Κωστή Ζερβού, για όσα συνέβηκαν στην τελευταία αντίδραση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατά τη διάρκεια της συζήτηση του θέματος της άδειας εμφιάλωσης, στην εταιρεία που θα λειτουργήσει το εργοστάσιο της πρώην “Ήβη”. Σε δημόσια ανάρτηση, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρονται, μεταξύ άλλων, τα εξής:

“Η πρόεδρος άφησε την εκπρόσωπο των επενδυτών να προσβάλει το θεσμό του Δημοτικού Συμβουλίου, όταν, απευθυνόμενη στους δημοτικούς συμβούλους, τους κατηγόρησε ότι δεν ξέρουν από επενδύσεις, προσπαθώντας να τους απαξιώσει, ερωτώντας τους αν έχουν ποτέ επενδύσει πραγματικά λεφτά και όχι φανταστικά, ενώ δεν παρέλειψε να μας προειδοποιήσει, σε απειλητικό τόνο, ότι θα μεριμνήσει να πληροφορηθούν οι δημότες ποιοι είναι υπέρ και ποιοι κατά της επένδυσης.”

Δείτε την τοποθέτηση της εκπροσώπου των επενδυτών, πατώτας εδώ.

Δείτε την αντίδραση της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, πατώντας εδώ.

Δείτε την τοποθέτηση του Κ. Ζερβού, πατώντας εδώ.

Να σημειωθεί ότι, μετά το πέρας της ψηφορορίας, η εκπρόσωπος των επενδυτών ζήτησε συγνώμη, “για την όποια ένταση”. Δείτε το βίντεο, πατώντας εδώ.

Επίσης, να σημειωθεί ότι, στα λεγόμενα της εκπροσώπου, δεν υπήρξε καμιά ουσιαστική αντίδραση από τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

Μάρτιος 2022
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
error: Content is protected !!