ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ Ο ΙΣΘΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ!

Μετά το πράσινο φως που άναψε το ΣτΕ, για τη συνέχιση της κατασκευής της γραμμής του Προαστιακού, τα έργα κλιμακώνονται! Αυτές τις μέρες, ο παλιός σταθμός του Ισθμού έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο εργοτάξιο, με μεγάλο αριθμό μηχανημάτων και προσωπικού να εργάζεται πυρετωδώς.
Σε αυτήν τη φάση,  μορφοποιείται ο  σιδηροδρομικός διάδρομος, μέχρι την διασταύρωση της ΒΙ.ΠΕ. Λουτρακίου, με τον κόμβο του Αλεξάνδρειου Συνεδριακού, ο οποίος, μέχρι πρότινος, βρισκόταν σε πρωτόλεια κατάσταση.
Περαιτέρω, όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς, στις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το MONOLOUTRAKI.gr, η γκάμα των εργασιών περιλαμβάνει την αποξήλωση των παλιών μετρικών γραμμών του Ισθμού, τη θεμελίωση των νέων  βάσεων, για την τοποθέτηση των πυλώνων της ηλεκτροκίνησης και, φυσικά, την αφαίρεση όλων των αχρείαστων υποπροϊόντων, για την τελική μορφοποίηση της υποδομής που θα υποδεχτεί τη νέα γραμμή κανονικού εύρους, για την κίνηση των ηλεκτροκίνητων τρένων του Προαστιακού! 
Να τονιστεί ότι στο συγκεκριμένο σημείο θα “κουμπώσει” και το έργο της κανονικοποίησης της γραμμής Ισθμού – Καλαμακίου – Διυλιστηρίων, το οποίο χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από τη Motor Oil, ούτως ώστε η μεγάλη χημική βιομηχανία της περιοχής μας να μεταφέρει σιδηροδρομικά τα προϊόντα της! 
Οι άνθρωποι του MONOLOUTRAKI.gr και της μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδας του τόπου μας, της “Αλλαγής στο Λουτράκι”, έχοντας βαθιά πεποίθηση ότι τα χρήματα πρέπει να κατευθύνονται σε έργα με μεγάλη ανταποδοτικότητα, αισθάνονται δικαίωση επειδή, επί 15 περίπου χρόνια, αδιαλείπτως, στήριξαν το συγκεκριμένο έργο που ήταν πάγια απαίτηση της κοινωνίας του Λουτρακίου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

Μάρτιος 2022
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
error: Content is protected !!