ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΚ ΔΡΙΤΣΑ: «ΑΝΙΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΚΙΩΝΗ – ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ»!

Δεν πραγματοποιήθηκε, τελικά, λόγω έλλειψης απαρτίας, η σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την οποία είχαν συγκαλέσει 9 δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης, για το θέμα του υδροθεραπευτηρίου (διαβάστε εδώ).  Και αυτό, διότι δεν προσήλθαν οι παρατάξεις του δημάρχου και της κας Πρωτοπαππά.  Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί, ότι δεν ήταν παρόντες, ούτε η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου (από την παράταξη της πλειοψηφίας), Σ. Κορδαλή, ούτε ο αντιπρόεδρος (από την παράταξη Πρωτοπαππά) Π. Πέτρου.

Στην άτυπη συζήτηση που ακολούθησε, η οποία μεταδόθηκε και είναι αναρτημένη στο κανάλι του Δήμου στο youtube, αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση του δημοτικού συμβούλου εκλεγμένου με την παράταξη «Επιλογή Ευθύνης», Α. Δρίτσα, ο οποίος δήλωσε, επί λέξει, τα εξής:

«Συνάδελφοι, έχω να πω το εξής:  Πρόκειται για μια ξεκάθαρη ανίερη συμμαχία, μεταξύ της παράταξης του κ. Γκιώνη και της κας Πρωτοπαππά.  Φαίνεται ότι η αντιπολίτευση της παράταξης της κας Πρωτοπαππά σταματάει στα μεγάλα θέματα του Δήμου.  Κάνει προσχηματικά αντιπολίτευση, αλλά, στα μεγάλα ζητήματα, ουσιαστικά, βοηθάει την παράταξη του κ. Γκιώνη να περάσει τα θέματα από την Οικονομική Επιτροπή, όταν η ίδια ζητάει να έρθουν στο Δημοτικό Συμβούλιο.  Νομίζω ότι είναι πρωτοφανές – δεν ξέρω αν έχει ξανασυμβεί – να υπογράφει να έρθει έκτακτα το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο και, τώρα, όταν έρχεται η στιγμή αυτή, να αποσύρει την υπογραφή της.  Νομίζω ότι είναι πρωτοφανή αυτά που συμβαίνουν στο Δήμο, από την παράταξη της κας Πρωτοπαππά, αλλά και του Δημάρχου, ο οποίος επιλέγει να πάρει τη δόξα, αλλά και να υποστεί όποιες συνέπειες επισύρουν οι αποφάσεις που θα πάρει, σχετικά με το SPA. 

Δεν μπορεί να κλείνει τα μάτια στο εκλογικό αποτέλεσμα.  Η απλή αναλογική έδωσε τη δυνατότητα, σε όλες τις παρατάξεις, να έχουν εκπροσώπους και δεν έχουν, όμως, τη δυνατότητα να εκφράσουν μια γνώμη, σχετικά με την εκμίσθωση του SPA, ούτε για το ύψος, ούτε για τους όρους, ούτε για τίποτα.

Νομίζω ότι είναι μια από τις μαύρες σελίδες του Δήμου και του Δημοτικού Συμβουλίου και, από δω και πέρα, θα πρέπει ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του.»       

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

Μάρτιος 2022
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
error: Content is protected !!