ΔΙΔΑΞΑΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΟΡΕΙΝΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΕΡΑΝΕΙΩΝ, ΜΕ 214 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ!

Ολοκληρώθηκε, με πολύ μεγάλη επιτυχία, ο 6ος Ορεινός Αγώνας Γερανείων.  Στη διαδρομή των 22 χιλιομέτρων, συμμετείχαν 127 αθλητές και στον αγώνα των 10 χιλιομέτρων, άλλοι 87.  Οι δηλώσεις τους στο MONOLOUTRAKI.gr ήταν παραπάνω από ενθαρρυντικές, καθώς έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι από τη διοργάνωση, δηλαδή από τους εθελοντές, τους σταθμούς και από τους διοργανωτές, τον Ορειβατικό Σύλλογο Λουτρακίου.  Μάλιστα, έκαναν ιδιαίτερη μνεία στη σηματοδότηση του βουνού, την οποία θεώρησαν από τις καλύτερες που έχουν συναντήσει, στις διοργανώσεις που έχουν λάβει μέρος.    

Σχετικά με τη διοργάνωση, το μέλος του Δ.Σ. και υπεύθυνος Τύπου του Ορειβατικού Συλλόγου, Α. Δρίτσας, δήλωσε στην εφημερίδα «Αλλαγή στο Λουτράκι» και στο MONOLOUTRAKI.gr τα εξής:

«Για άλλη μια φορά, θα αναφερθώ στους εθελοντές της σημερινής ημέρας. Παρ’ όλες τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, οι 70 εθελοντές μας ήταν το βασικό συστατικό της επιτυχίας. Χωρίς αυτούς, τίποτα δεν θα ήταν εφικτό.

Ο πρόεδρος του Ορειβατικού Συλλόγου, Δημήτρης Καραχρήστος, είναι ο λόγος που το Λουτράκι έχει μια τέτοια διοργάνωση. Πριν από 6 χρόνια, όταν συνέλαβε την ιδέα, δεν περίμενε κανέναν να τον ακολουθήσει. Ξεκίνησε να οργανώνει, ουσιαστικά μόνος του, όλον τον αγώνα.  Βλέποντας, όμως, την  αφοσίωση και την πίστη του, γίναμε όλοι αρωγοί σε αυτήν την προσπάθεια. Παράλληλα, όλα αυτά τα χρόνια, το ομαδικό πνεύμα και το οικογενειακό κλίμα που έχουμε αναπτύξει στον Ορειβατικό, έχει ως αποτέλεσμα να μπορούμε να κινητοποιούμε τόσο μεγάλο αριθμό ανθρώπων.

Πέρα από τη διοργάνωση, η οποία βοηθάει τον τουριστικό προορισμό του Λουτρακίου, σε όλα τα επίπεδα, καλλιεργούμε τον εθελοντισμό και δημιουργούμε ενεργούς πολίτες που, με τη συνεισφορά τους, βοηθούν, με τον τρόπο τους, στο να αναδειχθεί ο δήμος, μέσα από τέτοιες διοργανώσεις.»

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

Απρίλιος 2022
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
error: Content is protected !!