«ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ»!

Την άποψή της, για το πώς θα πρέπει να συμπεριφέρονται οι δημοτικοί σύμβουλοι, οι οποίοι είναι εκλεγμένοι για να υπηρετούν τα συμφέροντα των δημοτών, εξέφρασε, στην προηγούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Δημιουργίας», Μ. Πρωτοπαππά. Αναφερόμενη στην απουσία του αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και μέλους της παράταξής της, Π. Πέτρου, από τη ματαιωθείσα, λόγω έλλειψης απαρτίας, συνεδρίαση της 29/3, για το θέμα του SPA (διαβάστε εδώ), δήλωσε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Ακούω ότι έχει ευθύνη ο αντιπρόεδρος.  Ο οποίος αντιπρόεδρος, ανεξαρτήτως αν κλήθηκε ή όχι, θα πρέπει να υπακούει στην παράταξη.  Οποιοσδήποτε δημοτικός σύμβουλος.  Η παράταξή μας είχε αποδεχθεί ότι δεν θα παρευρεθούμε.»

Την απάντηση έδωσε, λίγη ώρα αργότερα, ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Επιλογή Ευθύνης», Α. Δρίτσας:

«Η θεσμικότητα του ρόλου του προέδρου και του αντιπροέδρου, πολλές φορές, μπορεί να τους αναγκάσει να κάνουν πράγματα, με τα οποία που δεν συμφωνούν. Η κα Κορδαλή και ο κ. Πέτρου μπορεί να μην ήθελαν να μπουν στο συμβούλιο, ως δημοτικοί σύμβουλοι.  Όμως, ο ρόλος τους, αυτό για το οποίο ψηφίστηκαν, ήταν να είναι εκεί, τουλάχιστον ο ένας από τους δύο.»     

Συντάκτης: monoloutraki