ΠΩΣ και ΠΟΤΕ θα γίνει η ΜΟΝΟΔΡΟΜΗΣΗ της ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ οδού ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ

Ανάμεσα στα θέματα τα οποία θα συζητηθούν στη συνεδρίαση του συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Λουτρακίου – Περαχώρας, την προσεχή Τρίτη, είναι και η γνωμοδότηση επί της κυκλοφοριακής μελέτης για τη μονοδρόμηση της παραλιακής οδού Ποσειδώνος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας “Αλλαγή στο Λουτράκι” και του MONOLOUTRAKI.gr, η μονοδρόμηση θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του προγράμματος “Ανάπλαση ενιαίου παραλιακού μετώπου μεταξύ Κορίνθου και Λουτρακίου”, για το οποίο σας είχε πληροφορήσει πρώτο το MONOLOUTRAKI.gr (διαβάστε εδώ). Πρόκειται για έναν μεγάλο παραλιακό πεζόδρομο, μαζί με ποδηλατόδρομο, ο οποίος θα ξεκινάει από την οδό Αιγαίου στο Λουτράκι και θα καταλήγει στο Φλοίσβο, στην Κόρινθο!

Το τεράστιο αυτό έργο, το οποίο αναμένεται να εγκριθεί, ίσως και μέσα στον Ιούνιο, θα υλοποιηθεί σε συνεργασία του Δήμου μας με το Δήμο Κορινθίων και θα ενταχθεί στο Πρόγραμμα “ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΩΡΟΥ”.

Ένα τμήμα αυτού του έργου είναι η συγκεκριμένη πεζοδρόμηση, από την οδό Αιγαίου, μέχρι την Παπανικολάου. Τα πεζοδρόμια θα γίνουν μεγαλύτερα, θα δημιουργηθεί ποδηλατόδρομος και θα υπάρχει μια λωρίδα για την κυκλοφορία των αυτοκινήτων, τα οποία θα εισέρχονται στο Λουτράκι. Η έξοδος από την πόλη θα γίνεται από την παράλληλη οδό, στις γραμμές του Προαστιακού.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΟ MONOLOUTRAKI.gr

Απρίλιος 2022
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
error: Content is protected !!